Skrivarlösningar

Skrivarlösningar

Dokumenthantering

Tekniken går fort framåt och utvecklas ständigt i högt tempo.

Som återförsäljare av flera marknadsledande fabrikat kan vi säkerställa att vi alltid har rätt lösning för just er verksamhet.

Vi erbjuder allt från skrivare till multifunktionsprintrar.
Oavsett om ni har behov av att printa svartvita A4-utskrifter till häftesutskrifter så kan ni räkna med oss.

Med fokus på funktionalitet och driftsäkerhet är vi en partner både idag och i framtiden.

Prata med våra specialister så blir ni vägledda till rätt lösning utifrån era behov.

Small

Skrivaren som passar det lilla kontoret, när ni behöver en extra printer på ekonomi, lager eller i butiken för enklare utskrifter. Våra skrivare har de grundläggande funktionerna, som kopiering och utskrifter i färg och svartvitt, enkel meny, scanning och kan byggas på med fler kassetter efter önskemål. Vi tar fram den skrivare som passar ditt användande.

Medium

För det medelstora företaget med fler användare kanske du även vill skriva ut A3-format, scanna dubbelsidigt eller faxa. Oavsett är våra skrivare trogna arbetshästar, som med hög prestanda sköter jobbet snabbt och tyst. Berätta vilket användningsbehov du har så ser vi till att ta fram den modell som passar ert företag bäst. 

Large

Vill du underlätta ert arbetssätt eller vara ert eget tryckeri? Men en komplett skrivare kan du skriva ut häfte, broschyrer och flyers, häfta och vika. Använd våra molntjänster för att göra säkra utskrifter med bricka/kod, OCR-tolka dokument, digitalt bibliotek för att undvika leta efter dokument i pärmar mm. Tillsammans hittar vi den modellen som bäst uppfyller dina krav på funktionalitet. 

Gå in och läs mer under varumärken nedan, eller kontakta vår säljavdelning på salj@offitech.se

Digitala dokument och arbetsflöden

Mycket dokument hanteras fortfarande manuellt idag, i pappersformat.

Vi hjälper er att digitalisera era flöden och framtidssäkrar ert arbetssätt.

Genom att jobba digitalt med fakturor, avtal, orders och alla andra typer av dokument får ni mer tid över till er kärnverksamhet.

Hyra skrivare

Hyresavtal

Hos oss på Offitech hjälper vi er att hitta rätt skrivare för just ert behov. Vi är märkesoberoende och kan av denna anledning hitta just det som passar er verksamhet bäst. Med ett hyresavtal kan ni enklare byta till en nyare, större eller mindre skrivare när behovet kan ändras. 

Trygga serviceavtal

Med skrivaren har ni förmånliga serviceavtal så ni slipper fundera på dyra servicekostnader om det skulle behövas en service. Våra tekniker finns nära våra kunder för att snabbt vara på plats när det behövs. Ni ska istället kunna fokusera på det som är viktigt i ert företag. 

För en fast månadskostnad ingår installation, utbildning av skrivare, service från våra erfarna tekniker, samt byte av reservdelar och toner - för er blir det tryggt enkelt och smidigt! 

Vi erbjuder även automatisk rapportering av t.ex låg tonernivå och skickar automatiskt ut en ny lagom tills det är dags att byta. Ni slipper fundera på om det beställts en ny toner, det sköter vi för er.

Utskrifter

Sitter ni på kontorshotell och vill ha koll på hur mycket ni skriver ut? Har ni dokument med sekretess som behövs skrivas ut säkert?

Med vår Smart Print lösning kan du själv bestämma när dokumentet ska skrivas ut med en unik kod eller bricka. Kontakta vår säljavdelning om ni vill veta mer om vilken printer som passar er. salj@offitech.se

Med moderna kontorsskrivare kan ni producera ert tryckmaterial själva, när ni behöver det.

Vare sig ni behöver en liten skrivare för skrivbordet eller önskar en storformatsskrivare för utskrifter av skyltar, roll-ups och visitkort så hjälper vi er med det.

I jämförelse med bläckstråleskrivare är kostnaden för att köpa en laserskrivare ofta högre – men kostnaden per utskrift blir i längden betydligt lägre, samtidigt som utskriftshastigheten i regel är snabbare. Laserskrivare passar därför väldigt bra där det krävs skrivare som klarar av att gå varm under långa perioder.
Vi har en rad olika typer av laserskrivare, allt från multifunktionsskrivare med scanner, fax och kopiator till enklare bordsskrivare för svartvita utskrifter.

Scanning

Genom att digitalisera pappersdokument som avtal, fakturor och följesedlar kan man spara på både pengarna och miljön. Dessutom ställs idag allt högre krav på att man ska kunna spara och skicka dokument digitalt. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om hur ni kan effektivisera er verksamhet.

Vill ni se över maskinparken för ert stora bolag eller söker ni en snabb och enkel lösning för föreningen? Oavsett verksamhet hjälper vi er att hitta den smartaste och bästa lösningen för just er. Vårt oberoende av märkesval och vår erfarenhet gör att vi alltid hittar en lösning som förenklar arbetet.

Populäraste funktionerna just nu

 • Banderollutskrift
  Behöver ni banderoller till en mässa, ett event eller som välkomstskylt? Med banderollutskrift kan ni producera trycksaker i storformat.
 • Smart Print
  Säkra utskrifter där du själv väljer när de ska printas ut med personliga brickor. Inga pappershögar som ligger kvar vid skrivaren.
 • Elektronisk fakturahantering - Spara tid! Hantera dina leverantörsfakturor i ett digitalt flöde, automatisera kontering och attestering. Digitalisera dina kvitto, få fakturor i e-format och lagra och gör dina dokument sökbara i era system.
 • Häftesutskrift
  Producera dina egna trycksaker som häften och böcker. Funktionen viker och klamrar dokumenten automatiskt.
  •  

Är du intresserad av att få veta mer om våra skrivarlösningar?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad våra skrivarlösningar kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.