Samsung Flip 65″

Samsung Flip 65″

Varför Flip 2?

Flip är en digital flipboard som förenklar och underlättar samarbete utan krångel.


Skapa fritt genom kreativa features och InGlass ™-teknik som gör att tavlan reagerar snabbt i realtid och ger dig känslan av att du skriver och ritar på äkta papper.


Genom intuitivt samspel kan idéer flöda och effektivt samarbete skapas. I och med de flexibla anslutningsalternativen kan presentationer hållas på ett enklare och mer flexibelt sätt än någonsin, så att du kan dela insikter och expertis från alla möjliga källor.


Oavsett om du ska planera din nästa presentation, utforma ditt nästa project, lösa ditt nästa problem, eller brainstorma inför din nästa stora idé, så hjälper Flip 2 dig i ditt arbete och din process.

 

Välkommen till ditt nya arbetsliv - Let’s Flip!

Större publik - Dela skärmen

Med Samsung Flip kan du presentera skärmen i ett större format i realtid via Wi-Fi eller HDMI.

Flip funkar oavsett om du är uppkopplad eller inte.

Funktionen är idealisk för stora presentationer när du verkligen behöver kunna prestera. HDMI utgång kräver Flipboard Optional Connectivity Tray, som finns att köpa separat.

Håll proffsiga möten var du vill

Håll spontana möten och presentationer utan att behöva offra komforten.

Flip-tavlan har ett smidigt stativ som gör det enkelt att anpassa skärmen för liggande eller stående bildformat. För företag med begränsade gemensamma utrymmen kan Samsung Flip förvandla praktiskt taget vilket utrymme som helst till ett fullt funktionellt mötesrum. 

Aktivera tavlan på ett intuitivt sätt

Påbörja möten i tid, utan långa starttider för utrustningen. Inbyggda sensorer aktiverar Flip-tavlan när en person närmar sig, tar upp en penna eller växlar mellan liggande eller stående bildläge, så att det blir enkelt att fortsätta avbrutna möten eller påbörja nya diskussioner.

Bekväm hantering - Praktiska funktioner

Samsung Flip har en rad förbättrade egenskaper, som säker trådlös anslutning, automatisk uppdatering av firmware, LDAP-synkning, filsäkerhet och fjärrhantering – för bekväma och produktiva mötesupplevelser.

Samarbeta och digitalisera enkelt

Tack vare Samsung Flips många anslutningsmöjligheter kan arbetsgrupper dela och göra anteckningar direkt i en mängd olika dokumenttyper med otrolig grafisk kvalitet.

Enkel delning av mötes anteckningar 

Efter mötet kan ni skicka anteckningarna till deltagare och kollegor och på så sätt slippa frustrationen med handskrivna mötesanteckningar. Viktiga diskussioner och viktigt innehåll sparas i Flip i realtid och kan enkelt delas via mobila och digitala kanaler.

Skydda dina värdefulla koncept

Säkerställ att dina banbrytande koncept inte hamnar i fel händer tack vare ett förbättrat säkerhetssystem. Varje arbetsgrupp kan ange ett eget unikt numerisk lösenord för att låsa displayen och hindra att känsligt innehåll visas. Precis som du skyddar din smartphone eller tablet kan åtkomsten till Flipdisplay låsas med ett särskilt lösenord. Få tillgång till innehållet genom att helt enkelt ange lösenordet och börja granska och samarbeta.