Samsung Flip 85″

Samsung Flip 85″

Skapa nästa generation av inlärning

Samsung Flip är en intuitiv och lättanvänd digital whiteboard som möter de krav som ställs på modern undervisning.


Idag letar pedagoger efter nya sätt att skapa engagemang i klassrummen och studenter ställer allt högre krav på lärande genom digitala upplevelser.
WM85R uppfyller kraven från både lärare och elever med förbättrade anslutningsmöjligheter, en 85-tums UHD-skärm och en mängd praktiska funktioner för framtidens lärande.


Digitalisera klassrummet


Allt eftersom lärande förändras världen över, ställs nya krav på digitala klassrumslösningar.
Traditionella klassrum ersätts med virtuella, mer interaktiva och engagerande miljöer. Där hamnar de analoga skrivtavlorna på efterkälken eftersom de inte kan leverera samma funktionalitet, innehåll eller känsla som en modern, digital whiteboard.


Öka studenternas engagemang med en digital whiteboard


Samsungs Flip WM85R är skapad för att möta de digitala krav som ställs på dagens moderna undervisning.
Oavsett om det handlar om att måla, redigera bilder eller att skriva kommentarer på en bakgrundsbild så är Flip ett intuitivt och lättanvänt redskap för den som undervisar.


Med ett brett urval av anslutningsmöjligheter såsom USB, HDMI, DP, NFC och en OPS-ingång* går det att använda en mängd olika tillbehör för att bedriva undervisning.
Även lärarens egna enheter och tredjepartsprogram fungerar - vilket ger en sömlös undervisningsmiljö i klassrummet.


Den stora displayytan skapar en mer engagerande upplevelse och kombinerat med smarta lösningar som att fyra personer kan interagera på tavlan samtidigt, enkel synkronisering med externa enheter, avancerade bildbehandlingsmöjligheter och ett sexsiffrigt låssystem som skyddar känsligt innehåll, är Samsung Flip ett säkert val.

Hanterar flera interaktioner samtidigt på större skärm

Flip är ett intuitivt verktyg som hanterar 4 interaktioner samtidigt på den stora och kristallklara UHD-skärmen på 85 tum. Dessa intuitiva funktioner bidrar till att alla deltagare kan delta aktivt och direkt, vilket ökar effektiviteten och engagemanget i klassrummet.

Flera anslutningsalternativ

Ett brett urval av anslutningsalternativ som USB, HDMI, DP, NFC, skärmdelning och en nyligen tillagd OPS-ingång säkerställer att Flip är tillgänglig från en mängd olika enheter. När läraren undervisar fungerar Flip sömlöst i bakgrunden, så att läraren kan lägga fokus på eleverna.

Synkroniserad skärmvisning

Lärare kan ansluta sina egna enheter till Flip med hjälp av Touch out-funktionen, för kontroll av innehåll på skärmen i realtid. Eventuella redigeringar som görs i innehållet på skärmen kommer att återspeglas på den egna enheten och tvärtom.*
*Touch out fungerar via USB-kabel eller en UIBC-ansluten Android mobilenhet (2076 eller senare) och datorer med Windows 10.

Anpassad skärmsläckare för konstant kommunikation

När skärmen inte används kan användare välja en anpassad bild som visas som skärmsläckare på Flip. Detta innebär att Samsung Flip kan användas för att publicera och puffa för ett brett spektrum av budskap skräddarsydda för eleverna, som en kalender med kommande händelser.

Tryggt och säkert innehållsskydd

Samsung Flip ser till att konfidentiell information i klassrummet inte kommer i orätta händer. Med det förstärkta 6-siffriga låssystemet kan läraren skydda känsligt innehåll, låsa skärmen och hindra att känsligt innehåll visas.

Rita. skriv och inspirera till nya ideer

Samsung Flip erbjuder en bred färgpalett och en mängd olika tjocklekar för en varierad användarupplevelse. Med Flips passiva penna kan användarna fritt skriva vilken text eller rita vilka former de vill. Allt kan sedan lätt suddas bort genom en enkel svepning med fingret eller handflatan.

Skapa ett mästerverk

I penselläget erbjuder Flip ett stort antal tjocklekar. och läraren eller eleverna kan skapa bilder med naturtrogna penseldrag. Val av vattenfärg eller olja ger bilderna olika stil och struktur och den rikhaltiga och livfulla färgpaletten möjliggör flexibel blandning av färger för ännu större konstnärlig frihet.

Skriv på valfri del av bilden

Med Samsung Flip kan användare i klassrummet skriva på valfri del av bilden. Användare väljer ett lager i anteckningen genom att trycka på en knapp, och sedan kan man skriva i det innehållet utan att påverka delar av bilden som ligger i andra lager.

Flexibel bildredigering

Vid användning av Samsung Flip kan lärare och elever snabbt och enkelt markera. flytta, beskära, lagra och redigera bilder. För att smidigt möjliggöra optimerad kreativitet räcker det med bara en knapptryckning för att flytta fokus till en viss bild när du vill redigera eller radera den.

Surfa och anteckna enkelt samtidigt

Samsung Flip har nu stöd för att surfa på nätet och ger användarna tillgång till internet direkt via skärmen. inga ytterligare enheter behövs. När webbläsaren har öppnats kan användarna fortfarande göra anteckningar runt webbläsaren för omedelbart samarbete.