Kundcase

Kundcase

Våra kunder berättar...

Tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens digitala lösningar. Offitech har under många år byggt upp ett branschkunnande.

Med djup kunskap inom skrivarlösningar, IT-tjänster, konferens, mjukvarutjänster och e-handel bidrar vi till att öka våra kunders konkurrenskraft.

Här är några av våra kunders utmaningar, lösningar och resultat.

Nordens Ark

"Vi har under många år samarbetat med Offitech som är vår leverantör av skrivarlösningar som alltid fungerat väldigt bra. " säger Jenny MagnussonNordens Ark.

Icebug AB

"Vi har lagt vår helhetslösning inom IT drift hos Offitech och det känner vi oss trygga med!" säger James VarkeyIcebug AB.

Frölunda Hockey Club

"Vi har ett långtgående samarbete, över 15 år med Offitech. Vi är väldigt nöjda med den support och kundtjänst de har. Vi kan varmt rekommendera Offitech till andra företag!" säger Lars Axelsson, Ekonomichef på Frölunda Hockey Club.

Emotion Logistics

"För att drifta våra olika siter så krävs det väldigt mycket hårdvara. För att tillgodose våra behov av dessa använder vi oss av Offitechs webshop. Vi tycker leveranserna är både bra och smidiga" säger Tobias Ottosson, CTOEmotion Logistics