Meetio Desk

Meetio Desk

Boka ditt skrivbord på din arbetsplats!

Meetio Desk är en molntjänst för bokning och hantering av fysiska skrivbord på din arbetsplats. Virtuella skrivbord existerar i ett moln som kopplar till Meetio-appen, desk-puckar och kartor i Meetio View. Du bokar skrivbord i mobilappen för att hitta ett skrivbord, direkt eller i förväg. Scanna QR-koden för att checka in din plats.

Hitta dina kollegor

Vill du veta specifikt vart din kollega sitter eller hitta en ledig plats bredvid dina team-medlemmar? Funktionen "find-a-colleague" gör att du kan skriva in namnet på din kollega och få alla detaljer direkt.

Klicka för att boka

Var vill du arbeta från just nu? Använd kartvyn i appen för att se tillgängliga och upptagna skrivbord och arbetsytor på varje våningsplan. Om du har Meetio View kan du dessutom visa upp dina kartor på större touchskärmar. När du har sett ut ett område du gillar, boka en plats i din telefon eller gå dit och boka genom QR-koden. Det blir inte enklare än så!

 

Kristallklar överblick

Om du har Meetio View med kartor som add-on, kan du visualisera hur arbetsytorna på varje våningsplan används. När du har sett ut ett område du gillar, boka en plats i din telefon eller gå dit och boka direkt på pucken.