Om oss

Om oss

Vi finns till för dig och dina dokument

Vi på Offitech bygger vår verksamhet på gemensamt engagemang, hög kvalitet och strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder. Tillsammans vill vi arbeta för att skapa en arbetsplats som gynnar både våra medarbetare och våra kunder. Vi vill att känslan av Offitech ska utstråla gemenskap, glädje men även ett stort ansvar för våra otroligt viktiga medarbetare och kunder.

Vårt mål är att underlätta ditt arbete så att du får den lösning du behöver och effektiv hjälp när något inträffar.

Vi finns till för dig och dina dokument. Offitech arbetar med lösningar för dokumenthantering, konferens och displaylösningar. Genom oberoende märkesval hjälper vi kunderna att ta fram den bästa och smartaste lösningen för att effektivisera och underlätta deras verksamhet.

Vi har funnits sedan 1990 och bland våra kunder finns små och medelstora företag, börsnoterade bolag och skolor. Med ett flertal kontor i landet är vi rikstäckande på produktions- och multifunktionslösningar samt konferenslösningar och displaylösningar.

Kontakta gärna något av våra kontor.

Service på de flesta märken och maskiner

Våra kunniga servicetekniker servar, installerar och uppgraderar era skrivare. De håller även grundutbildning för dig och dina kollegor så att ni kan använda maskinens alla funktioner. Offitech är märkesoberoende och erbjuder service för de flesta maskiner. När det gäller andra märken, tex. HP, Brother hjälper vi gärna till med service och leverans av förbrukningsmaterial.

Det går även att teckna serviceavtal på dessa och andra fabrikat.

Få den lösning du behöver och effektiv hjälp när något inträffar

Vill du veta mer?

Effektiv hjälp när något inträffar

Våra servicetekniker finns nära dig och kommer ut där skrivaren finns placerad för service och support.

Mer om support

Skräddarsydda lösningar

Vi kan med våra goda idéer, råd och långa erfarenhet underlätta beslut och göra det enkelt att välja.

Mer om våra tjänster

Vet du inte vart du ska börja?

Med kontor på flera platser är vi alltid nära. Hör av dig så kan vi göra din värld enkel!

Kontakta oss