Digital Signage

Digital Signage

Smarta digitala informationsskärmar 

Se till att ni använder rätt budskap till i huvudsak rätt målgrupp med smarta Digital Signage.

Kommunicera information för att skapa en starkare företagskultur med delaktiga och engagerade medarbetare via Digital Signage. Detta leder i sin tur till högre produktivitet, lägre personalomsättning, även lägre sjuktal och medarbetare som är stolta ambassadörer för sin organisation.

Digital Signage är en kanal där medarbetarna kan tillsammans vara delaktiga oavsett var de befinner sig. Digitala skärmar är därför den perfekta kanalen för att fånga medarbetarnas uppmärksamhet och nå ut med informationen i huvudsak på ett tydligt och effektivt sätt.  

Nå dina kunder och den information som du vill förmedla i rätt tid. Placera din Digital Signage skärm där informationen når dina mottagare bäst. Den digitala skärmen kan monteras antingen stående eller liggande. Varpå skärmen kan bli inkapslad på en vägg, hängande från tak eller även som en fristående golvpelare. Inomhus såväl som utomhus i alla tänkbara storlekar.

Innehållet på din Digital Signage kan på ett enkelt vis schemaläggas för att i sin tur nå olika målgrupper. Du väljer själv precis vilken information som skall visas på vilken skärm.

Exempel på olika användningsområden är: 

Effektiv kommunikation med PLAYipp´s digitala skärmar 

PLAYipp utvecklar den marknadsledande digitala plattformen för publicering på digitala skärmar. Med hjälp av smarta integrationer och funktioner gör PLAYipp slut på allt dubbelarbete åt dig, du kan med enkelhet integrera systemen du tidigare använt idag med ett smarta och enkelt gränssnitt.

Arbetar du dagligen med att förmedla kommunikation? Med PLAYipp som din förlängda arm når du ut till din målgrupp löjligt enkelt med våra digitala skärmar. Du sparar inte bara tid och pengar med din kommunikation, dessutom känner dina medarbetare känner sig också mer inkluderade. Att arbeta lokalt respektive globalt är inga problem tillsammans med PLAYipp när allt kommer omkring. Inget berg är för högt eller dal för djup för att ditt budskap ska kunna nå fram. 

Playipp Digital Signage

Smart

Samla all information från olika källor på samma skärm. Du kan göra detta automatisk så att dina medarbetare kan effektivera sin tid.

Tidsstyrt

Tidsstyr dina budskap vilket kraftigt ökar sannolikheten för rätt budskap ska nå rätt person i rätt tid.

Enkelt

Ett enkelt system att hantera. Minskar ledtider och möjliggör för fler att skapa innehåll, utan dyra mellanhänder.

Samarbeta

I systemet finns rättighetsstyrning vilket betyder att olika personer kan kontrollera olika delar. Ett bra sätt att fördela skärmen mellan centralt och lokalt.

Effektivt

Allt styrs via molnet och detta gör att informationsflöden blir mycket mer effektiva. Nu slipper du skriva ut lappar.

Support

Erbjuder support och rådgivning för alla kunder.

Videovägg

Videoväggar ersätter allt mer traditionellt tryck då videoväggar möjliggör stora display-ytor med fördelen att ni har möjlighet att mycket enkelt ändra innehåll på era digitala skärmar.  

Videoväggar byggs antingen av speciella skärmväggar med extremt tunna kanter som man monterar ihop till en hel skärmvägg eller av LED-paneler där flexibiliteten i storlek samt bredd och höjd-förhållande är större. LED-panelerna finns för både inomhus- och utomhusmontering. 

Videovägg

Är du intresserad av att få veta mer om Digital Signage?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Digital Signage kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.