Molnbaserad arbetsplats

Molnbaserad arbetsplats

Molnbaserad arbetsplats - för det moderna företaget

IT-plattformen Workplace Sky One effektiviserar och hanterar ditt företags IT-lösningar. Plattformen fokuserar på att er digitalisering ska omedelbart underlätta den dagliga verksamheten med en molnbaserad arbetsplats. Workplace Sky One är en IT-tjänst som främjar digitalisering och hantering av IT-behov som ert företag har.

Vi förstår att digitalisering är en oumbärlig del av dagens verksamhet och därför fokuserar vi framför allt på att tillhandahålla innovativa IT-lösningar och IT-tjänster som underlättar det dagliga arbetet för ert företag. Vårt team strävar efter att vara en partner till er snarare än en enkel leverantör av IT-lösningar, och därför arbetar vi alltid nära våra kunder från första mötet för att förstå just era specifika verksamhetsbehov.

När vi arbetar med era verksamhetsbehov använder vi en beprövad modell för samarbete, workshop och uppföljning för att säkerställa att ni som våra kunder får de bästa möjliga IT-lösningarna. Med Workplace Sky One kan ni som företag vara säkra på att ni har tillgång till en stabil IT-tjänst och självklart har ni expertis från oss på Offitech som hjälper er att navigera i den föränderliga IT-världen.

Tjänsten Workplace Sky One är byggd utifrån tre användartyper som alla har olika behov,
en Molnanvändare, en Publicerad app användare, och Fullt fjärrskrivbordsanvändare. Beroende på
ert behov skalas IT-lösningen efter antal användare och kapacitetsbehov. Vi erbjuder givetvis en flexibilitet i form av vilken användartyp dina enskilda användare ska ha, för att göra er arbetsplats helt molnbaserad. Du kan till exempel ha 20 stycken Molnanvändare, 35 stycken Publicerad app användare och 50 stycken Fullt fjärrskrivbordsanvändare.

Det är endast ni som sätter gränserna för hur digitaliseringen ska få ta plats på ert företag, så hör gärna av er till oss på Offitech för att ställa frågor om molnbaserad arbetsplats.

 

Byggd på erkänd plattform

Workplace Sky One bygger på Microsoft 365-plattformen och infrastrukturen från Konica Minoltas datacenter.

 

Oavsett vilken användartyp du väljer

Vi utgår ifrån en gemensam plattform innehållande arbetsflöden, landningssida för gemensam informationsspridning, delning av filer, och support. Samarbetsytan nås av samtliga användare oavsett om de är en molnanvändare, publicerad app användare, eller fullt fjärrskrivbord användare antingen via Teams, mobilappar eller webbläsare. 

Vid publicerad app och fullt fjärrskrivbord erhåller ni som kund en dedikerad serverplattform bestående av Windows Server som operativsystem och Remote Desktop som teknik för att nå verksamhetsapplikationerna. Det är en Active Directory (AD) server och en Remote Desktop server, totalt två servrar som verksamhetsapplikationer och system installeras på. Filyta för applikationerna finns på AD servern och i Sharepoint. Personlig filyta ges genom OneDrive och Sharepoint. 

Säkerheten är inräknad!

För att säkra både servrar och filer tar vi på Offitech backup varje natt på alla servrar samt Office 365. Detta innebär att filer i OneDrive/Sharepoint/Teams och mail också är fullt skyddade. Åtkomst säkras även genom multifaktorsautentisering (MFA) som standard.

Modern användarupplevelse

Med Sharepoints Modern Experience arbetar du i ett genomtänkt, modernt gränssnitt som fungerar för samtliga smarta enheter. Här finns det möjligheter för våra kunder att använda sig utav sitt företags egna grafiska profil och bygga upp plattformen helt efter behov och önskemål. Väv ihop företagets avdelningar till en och samma plattform. Optimera varje avdelning och bygg upp dynamiska arbetsflöden för att öka företagets lönsamhet och minimera manuella operationer.

Microsoft Power Plattform

Genom Workplace Sky One finns ytterligare det möjlighet att effektivisera  er verksamhet ytterligare. Tack vare Microsoft Power Platform kan vi erbjuda våra kunder fler tjänster och affärslösningar som t.ex:

  • Visualisering av data från olika källor och system via Power BI.
  • Utveckling av kundspecifika arbetsflöden via Power Automate.
  • Webb och Mobilappsutveckling via PowerApps.
  • Utveckla kundspecifika AI-botar med Microsoft Virtual Agents.

 

Vår servicedesk

En av grundpelarna i tjänsten är vår servicedesk. Det är en grupp duktiga IT-tekniker som kan avhjälpa fel direkt vid mottagandet av samtal eller lagt ärende. De arbetar enligt ITIL för både incidents- och förändringshantering. Allt för att säkerställa att du som kund skall få så snabb hjälp som möjligt och känna dig trygg med tjänsten. 

Servicedesk hjälper dig med användarhantering, grupphantering, felsökning och mycket mer. Även förändringar i användartyper hjälper vi till med. Förändras behoven skalar vi självklart både upp och ned användartyper och antal. Exempelvis kan en användare få ett fullt fjärrskrivbord under resor.  

Är du intresserad av att få veta mer om Molnbaserad arbetsplats?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Molnbaserad arbetsplats kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.