Mötesrum

Mötesrum

Gör din arbetsplats smartare!

Visualisera och boka dina mötesrum och kontorsutrymmen enklare än någonsin. Rumshantering har aldrig varit enklare –  trafikljussystemet är omöjligt att missförstå.

Boka ett mötesrum direkt med två klick.

  • Sparar tid och utrymme

    Få ut det mesta och bästa av din arbetsplats. Säg hej då till “stulna” mötesrum, avbrutna möten och rum som står tomma i onödan. Säg hej till smidigare arbetsdagar med bättre möten och ökad produktivitet!

  • Gör din arbetsplats smartare

    Har du känslan av att ni behöver fler mötesrum? Meetio Room ger dig data över bokningsbeteende och hur era mötesrum faktiskt används. Använd insikterna till att planera och anpassa arbetsplatsen smartare.

Spontana möten

Boka ett ledigt rum direkt – två klick och rummet är ditt! Du kan också använda RFID eller NFC för att boka och identifiera dig själv. Dina kollegor ser även i sina kalendrar att rummet är upptaget.

Central administration

Central administration av alla dina enheter i en molnbaserad webbapp – ingen extra mjukvara eller servrar krävs!

Anpassa utseende

Visa dina egna bakgrundsbilder och justera genomskinligheten. Du kan också välja egna textfärger.

Check in

Använd check in-funktionen för att säkerställa att rum faktiskt används när de är bokade och frigör tiden när ingen dyker upp. Ställ in en tid för när mötet och rummet ska avbokas om det inte checkas in. Med RFID eller NFC ser du enkelt till att ingen annan kan checka in ditt möte.

Daglig agenda

Skrolla igenom dagens möten direkt på skärmen för att snabbt få en överblick av vilka tider som är lediga och när nästa möte börjar.

Kalenderintegration

Meetio Room integrerar sömlöst med din befintliga kalender. Ingen extra mjukvara eller serverinstallation krävs!

Anpassad bokning

Låter dig anpassa bokningar där du själv kan bestämma rum, längd, mötestitel etc.

Statistik över rumsanvändning

Få värdefull data över rumsanvändande och bokningsbeteende, vilket gör att du kan förbättra funktionaliteten i rummen och planera ytorna bättre.

Avsluta i förtid

Klara tidigare? Gör rummet tillgängligt för andra genom att välja “avsluta nu”. Två snabba klick på vägen ut ur rummet och det är ledigt.

Förläng möte

Behöver du mer tid för ditt möte? Inga problem, välj bara att förlänga bokningen och rummet är ditt en stund till.

Är du intresserad av att få veta mer om Mötesrum?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Mötesrum kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.