Webshop

Webshop

Välkommen till vår Webshop

Din ultimata shoppingdestination!

Vi är glada att du överväger att handla hos oss och vi skulle vilja dela med oss av några fördelar som du kan dra nytta av genom att välja vår webshop för dina inköp.

  • Brett produktutbud Vi erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för att tillgodose alla dina behov. Oavsett om du letar efter datorer, skärmar, skrivare, kontorsmaterial eller städprodukter, har vi allt du behöver på ett och samma ställe. Du behöver inte längre leta runt i olika butiker eller ha flera olika kanaler för dina inköp - vi har det du behöver!
  • Bekvämlighet Genom att handla i vår webshop kan du njuta av bekvämligheten att shoppa när som helst, var som helst. Du behöver inte anpassa ditt schema efter butikernas öppettider eller använda flera olika leverantörer för olika produkter. Med några få klick kan du fylla din varukorg och få dina produkter levererade direkt till din dörr. Du sparar tid och ansträngning!
  • Håll koll på dina inköp Se enkelt dina tidigare inköp i din orderhistorik -  vilka produkter ni brukar beställa. Spara som favorit. Skapa produktpaket, bestäm vem som ska kunna handla på företaget, vilka leveransadresser eller attestflöden.
  • Prisvärda erbjudanden Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och regelbundna erbjudanden på våra produkter. Du kan dra nytta av rabatter och kampanjer som hjälper dig att spara pengar samtidigt som du får högkvalitativa produkter. Varför betala mer när du kan handla för mindre?
  • Kundservice i världsklass Vårt dedikerade kundserviceteam finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du kan ha. Vi strävar efter att ge dig en positiv och personlig upplevelse genom att ge snabba svar och effektiva lösningar. Ditt nöje är vår högsta prioritet!

Aktivera ett konto för mig!

Vi kan hjälpa dig att aktivera ett konto till dig så att du direkt kam börja handla.

Klicka på knappen nedan och skriv in följande uppgifter:

Företagsnamn
Organisationsnummer
Leveransadress
Fakturaadress
Faktura via mejl
Användare, namn och e-post

Jag vill aktivera ett konto själv!

Du kan själv gå in på vår Webshop och skriva in dina uppgifter för att aktivera ditt konto.

Klicka på knappen nedan för att komma direkt till shoppen och aktivera ditt konto själv.

För att kunna handla i vår webshop behöver du registrera ett företag med organisationsnummer samt den eller de som önskar en inloggning.

Behöver du någon hjälp är det bara att kontakta oss på: webshop@offitech.se 

 

 

Har du förbättringar du tycker vi borde göra i vår Webshop eller produkter du tycker vi saknar är du mer än välkommen att skicka ett mejl till oss på webshop@offitech.se 

Lyssna på en av våra kunder som använder vår webshop.

Emotion Logistics

Tobias Ottosson arbetar som CTO på logistik företaget Emotion Logistics som specialiserar sig på tredjeparts logistik, främst inom e-handel och till grossister och är delaktiga i hela kundens kedja.

"För att vår organisation skall fungera använder vi oss av Offitech med en rad olika tjänster. Vi har idag drygt 50 000 kvm lager på olika orter i Sverige. Detta kräver en organiserad IT organisation som knyter samman alla våra lagersiter till en och samma IT miljö.

För att drifta detta krävs väldigt mycket hårdvara. För att tillgodose våra behov av hårdvara använder vi oss av Offitechs webshop", säger Tobias.

Är du intresserad av att få veta mer om Webshop?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Webshop kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.