IT lösningar

IT-lösningar & IT-tjänster

Offitech är experter inom framför allt IT-lösningar och digitalisering. Vi hjälper företag att effektivt hantera IT-miljöer. Vår breda tjänsteportfölj sträcker sig från att supportera, övervaka och hantera företagens egna IT-utrustning till att leverera helt virtuella miljöer i ett av Sveriges säkraste datacenter.

Vi erbjuder skalbara och dynamiska tjänster som anpassas efter företags enskilda behov. Våra konsulters kunskap säkerställer dessutom en hög kvalitet på alla våra IT-tjänster. Våra konsulter besitter även expertkunskaper som tillsammans med våra tekniska lösningar skapar en miljö som alltid är uppdaterad och redo för framtiden. Dessutom har vi alltid support tillgänglig så fort våra kunder behöver det.

Vi samarbetar med starka partners som Microsoft och Konica Minolta för att kunna erbjuda närhet och enkelhet tillsammans med högsta kvalitet och kapacitet. Vårt fokus är på att säkerställa att ni inte behöver vara oroliga för er IT-miljö, och istället kan ni koncentrera er på er verksamhet och era kunder. Välj Offitech som din partner för IT-lösningar och låt oss samtidigt hjälpa dig ta din verksamhet till nästa nivå.

Kontakta vår IT-säljavdelning nedan:

Workplace One

Full Cloud

Microsoft 365

VPS – Virtuell Private Server

Backup

Säkerhet

Nätverk

IT-konsulter

Servicedesk & Support