IT lösningar

IT lösningar

IT-lösningar & IT-tjänster

Offitech erbjuder ett stort urval av tjänster och lösningar inom IT. Vi hjälper våra kunder med allt från att managera, supportera och övervaka sin egen utrustning till att leverera helt virtuella miljöer där våra kunders IT-miljö driftsätts och hanteras i ett av Sveriges säkraste datacenter.

Genom att erbjuda skalbara och dynamiska tjänster tillsammans med våra konsulters kunskap säkerställer vi att våra kunder har en miljö som hela tiden kan anpassas till de behov man har. Support finns alltid tillgänglig när man behöver den och våra kunder kan, i stället för att oroa sig för sin IT, koncentrera sig på sin verksamhet och sina kunder.

Genom vårt samarbete med starka partners som Konica Minolta kan vi erbjuda både den närhet och enkelhet som kännetecknar Offitech, samtidigt som vi kan garantera den kapacitet som krävs oavsett leveransens omfattning.

Gå in och läs mer nedan, eller kontakta vår itsäljavdelning på

E-post: itsale@offitech.se

Molnbaserad arbetsplats

Workplace Sky One är en IT-plattform för att hantera ett företags fullständiga IT-behov i molnet. Lösningen bygger på Microsoft 365-plattformen och infrastrukturen från Konica Minoltas datacenter som kombinerat med en kompetent servicedesk säkerställer att våra kunder har en säker, modern och skalbar IT-miljö.

Infrastruktur som tjänst– IaaS (Infrastructure as a Service)

Infrastruktur som tjänst är ett virtuellt datacenter eller en virtualiserad miljö som omfattar serverutrymme, nätverk, balansering, lagring och säkerhet som skapar en kostnadseffektiv och skalbar grund för ett privat eller publikt moln.

Wifi – NaaS (Network as a Service)

Med Network as a Service får ni enkelt dagens modernaste och säkraste teknologi för att koppla upp er trådlöst. Lösningen är flexibel och skalbar. Den kräver heller ingen investering i hårdvara, drift eller underhåll.

Driftstöd

Trött på att lösa återkommande problem i er IT-miljö eller intresserad av se till att dessa inte uppkommer? Ett lokalt driftstöd innebär att vi schemalagt eller vid behov kan stötta våra kunder i de utmaningar de ställs inför kopplat till sin IT-lösning.

Öka din produktivitet med Microsoft 365

Offitech tillhandahåller Microsoft 365 som är en världsledande programsvit innehållande allt från professionell e-post- och dokumenthantering, lagring, videomöten till verktygen Excel, Word, Powerpoint.

Är du intresserad av att få veta mer om IT lösningar?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad IT lösningar kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.