IT lösningar

IT lösningar

IT-lösningar & IT-tjänster

Vi på Offitech är experter inom IT-lösningar och digitalisering och hjälper företag att effektivt hantera era IT-miljöer. Vår breda tjänsteportfölj sträcker sig från att supportera, övervaka och hantera företagens egna IT-utrustning till att leverera helt virtuella miljöer i Sveriges säkraste datacenter.


Vi erbjuder skalbara och dynamiska tjänster som anpassas efter era behov och våra konsulters kunskap säkerställer en hög kvalitet på våra IT-tjänster. Våra konsulter besitter expertkunskaper som tillsammans med våra tekniska lösningar skapar en miljö som alltid är uppdaterad och redo för framtiden. Dessutom har vi alltid support tillgänglig för er när våra kunder behöver det.

Vi samarbetar med starka partners som Konica Minolta för att kunna erbjuda närhet och enkelhet tillsammans med högsta kvalitet och kapacitet. Vi fokuserar på att säkerställa att ni inte behöver oroa er för er IT-miljö, istället kan ni koncentrera er på er verksamhet och kunder. Välj Offitech som din partner för IT-lösningar och låt oss hjälpa dig ta din verksamhet till nästa nivå.

Gå in och läs mer nedan, eller kontakta vår IT-säljavdelning på:

E-post: itsale@offitech.se

Molnbaserad arbetsplats

Workplace Sky One är en IT-plattform för att hantera ett företags fullständiga IT-behov i molnet. Lösningen bygger på Microsoft 365-plattformen och infrastrukturen från Konica Minoltas datacenter som kombinerat med en kompetent servicedesk säkerställer att våra kunder har en säker, modern och skalbar IT-miljö.

Infrastruktur som tjänst– IaaS (Infrastructure as a Service)

Infrastruktur som tjänst är ett virtuellt datacenter eller en virtualiserad miljö som omfattar serverutrymme, nätverk, balansering, lagring och säkerhet som skapar en kostnadseffektiv och skalbar grund för ett privat eller publikt moln.

Wifi – NaaS (Network as a Service)

Med Network as a Service får ni enkelt dagens modernaste och säkraste teknologi för att koppla upp er trådlöst. Lösningen är flexibel och skalbar. Den kräver heller ingen investering i hårdvara, drift eller underhåll.

Driftstöd

Trött på att lösa återkommande problem i er IT-miljö eller intresserad av se till att dessa inte uppkommer? Ett lokalt driftstöd innebär att vi schemalagt eller vid behov kan stötta våra kunder i de utmaningar de ställs inför kopplat till sin IT-lösning.

Öka din produktivitet med Microsoft 365

Offitech tillhandahåller Microsoft 365 som är en världsledande programsvit innehållande allt från professionell e-post- och dokumenthantering, lagring, videomöten till verktygen Excel, Word, Powerpoint.

Är du intresserad av att få veta mer om IT lösningar?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad IT lösningar kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.