Interaktiva touchskärmar

Interaktiva touchskärmar

Samsung Flip

Vill du imponera på dina möten?

Släng bort det gamla pappersblädderblocket och ersätt det med ett digitalt blädderblock som har en inbyggd whiteboard-funktion med flera roliga funktioner.

Samsung Flip med sin inbyggda whiteboard funktion är skapad för att bidra till ett mer produktivt och kreativt samarbete i t.e.x mötesrum.

Visa din PowerPoint presentation, skriv och gör anteckningar eller spegla ett innehåll från din smartphone på Samsung Flip.

Gör enkelt noteringar genom att använda den medföljande pennan eller pekfingret i olika färger. Spara i skärmens inbyggda minne, på nätverksserver, till ett USB, maila direkt till mötesdeltagarna eller dela dom på olika digitala kanaler.

Man kan välja att ha skärmen på stativ med hjul för att enkelt förflytta den till olika rum. Det går även att montera den på vägg med fäste, även här kan du välja stående eller liggande skärm.

Vill du ha mer information? 

Kontakta vår säljavdelning på: salj@offitech.se

 

SMART Signage

Smart Signage (All-in-one) 65″ eller 75″ har även denna en inbyggd whiteboard funktion och fästs på vägg. Du kan äntligen gå ifrån dyra projektorer och dukar för att även köra blädderblock eller tavla vid sidan av. Kör hela din presentation direkt på samma skärm.

Du kommer direkt ut på internet, öppna en fil för att göra en presentation eller använd whiteboard funktionen.

Gör mötet proffsigare och var med i tekniken!

Läs mer här: SMART Signage

SmartBoard

Vill du ha ett verktyg som gör dina möten vassare? Hos oss hittar du den kompletta lösningen för smartboard för lektioner, möten och konferenser.
En interaktiv skrivtavla är ett pedagogiskt undervisningsverktyg och/eller mötesverktyg som används i skolor, på företag och i andra organisationer och verksamheter. Den interaktiva skrivtavlan, tillsammans med en pedagogisk och intuitiv mjukvara, är lärarens eller mötesledarens verktyg för att skapa kreativa utbildnings- och mötessituationer och för att organisera och strukturera sina olika verksamheter.

Är du intresserad av att få veta mer om Interaktiva touchskärmar?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Interaktiva touchskärmar kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.