Interaktiva touchskärmar

Interaktiva touchskärmar

Touchskärmar som imponerar 

Vill du ha ett verktyg som gör dina möten vassare? Hos oss hittar du den kompletta lösningen för lektioner, möten och konferenser. Hitta rätt konferensutrustning för ert företag. Uppgradera ert konferensrum med touchskärmar som ersätter papper och penna med möjlighet för alla att se. Offitech har smarta it lösningar som utvecklar, utmanar och digitaliserar ert företag. 

Samsung Flip

Konferensutrustning för en förhöjd upplevelse i era konferensrum. Samsung Flip är ert nya digitala blädderblock och whiteboard i konferensrummet. Släng bort det gamla pappersblädderblocket och ersätt det med Samsung flip, som bidrar till ett produktivt och kreativt möte.  

Samsung flip gör din konferens extra rolig, du kan dela din PowerPoint presentation, gör anteckningar eller spegla innehåll från din smartphone. Med den medföljande pennan kan du göra enkelt noteringar i olika färger. Spara i skärmens inbyggda minne, på nätverksserver, till ett USB, maila direkt till mötesdeltagarna eller dela ert innehåll på olika digitala kanaler. 

Man kan välja att ha skärmen på stativ med hjul för att enkelt förflytta den till olika konferensrum. Det går även att montera den på vägg med fäste, även här kan du välja stående eller liggande skärm. 

Vill du ha mer information om Samsung flip?  

Kontakta vår säljavdelning på: salj@offitech.se 

SMART Signage 

SMART Signage (All-in-one) 65″ eller 75″ har även denna en inbyggd whiteboard funktion som fästs på väggen i ert konferensrum. Kör hela din presentation på samma skärm och gå ifrån dyra projektorer och dukar, som du ändå behöver blädderblock eller tavla vid sidan om för att hålla ett möte.  

Du kommer direkt ut på internet med SMART Signage, öppna din fil för att göra en presentation eller använd den smarta whiteboard funktionen. Gör mötet proffsigare och följ med i digitaliseringen, dina kollegor kommer att tacka dig.  

Läs mer om Smart Signage här: SMART Signage 

SmartBoard 

Smartboard för lektioner, möten och konferenser. En interaktiv skrivtavla som används i skolor, på företag och i andra verksamheter. Ett pedagogiskt undervisningsverktyg som fungerar lika bra som konferensutrustning som i skolan.

Denna interaktiva skrivtavla, tillsammans med en pedagogisk och intuitiv mjukvara, är ditt verktyg för att skapa kreativa utbildnings- och konferensmöten. Smartboarden hjälper dig att organisera och strukturera er verksamheter. Ta steget och digitalisera ert mötesrum eller klassrum med en Smartboard.  

Kontakta vår säljavdelning på: salj@offitech.se 

Är du intresserad av att få veta mer om Interaktiva touchskärmar?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Interaktiva touchskärmar kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.