Videokonferens

Videokonferens

Videokonferens för företag

Videokonferens är idag ett självklart arbetsverktyg på nästan alla arbetsplatser då vi behövde ställa om och arbeta hemma under pandemin. I vissa verksamheter har videokonferenser helt tagit över och resandet har minskat. Det medför att er arbetsplats behöver säkerställa att ett virtuellt möte kan ersätta fysiska möten.

Offitech hjälper er med videokonferensutrustning som är pålitlig, högkvalitativ och användarvänlig i den stora teknikdjungeln, utefter era önskemål och krav såklart. Vårt mål är att skapa en närvarokänsla i era distansmöten med dedikerad videokonferensutrustning.  

Offitech levererar en professionell videokonferensutrustning med allt från dedikerad hårdvara i konferensrummet till videokonferensklienter i datorer, surfplattor och telefoner. Funktioner och kapacitet ligger i en global molntjänst där bland annat Microsoft Teams kompabilitet, Outlook integration, telefoni och inspelning finns med. 

Med videomöten minskar ni reskostnaderna, framtidssäkrar organisationen, arbetar effektivare och bidrar till en bättre miljö. 

Virtuella möten med BenQ

Öka ert samarbete och gör era möten mer effektiva med BenQs många samarbetsfunktioner. Delad skärm, touchback och snabb innehållsdelning med upp till 32 deltagare på en skärm utan någon märkbar fördröjning. 

 

BenQ Smart Video Bar

  • Videokonferenslösning med inbyggd Android 120° synfält med 5x digital zoom.
  • AI-driven automatisk inramning med snabb fokus.
  • Trådlös skärmdelning med ett klick och kompatibel med alla skärmar, TV och projektor.

Förenkla mötesrummet med InstaShow!

 

BenQ Trådlösa InstaShow

  • Trådlös, säker för proffisionella möten.
  • BenQs trådlösa presentationssystem InstaShow befriar dig från kablar och adaptrar. Intuitivt att använda, smidigt i sina trådlösa överföringar.
  • InstaShow fungerar oberoende av ditt företagsnätverk. Dessutom är all InstaShow kommunikation krypterad så att ingen kan avlyssna eller olagligt få din konfidentiella information.

Är du intresserad av att få veta mer om Videokonferens?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Videokonferens kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.