Expansionen fortsätter – OffiTech öppnar nytt försäljningskontor i Kalmar

OffiTech, som erbjuder it-lösningar för dokumenthantering, öppnar nytt försäljningskontor i Kalmar den 1 maj. Från start anställer OffiTech sex personer och räknar med att fler kommer att behövas. Tack vare det nya kontoret är Göteborgsbaserade OffiTech nu också starkt representerat på östkusten med kontor även i Stockholm.

Personal Kalmar

På Skeppsbrogatan 47 ligger nu Offitechs nya Kalmarkontor. Fr v. Börje Lind, Jonas Jonsson, Jesper Johansson, Magnus Forsberg, Jan Olsson & Patric Johansson

– Det är en mycket rutinerad säljkår som vi rekryterat för vårt nya försäljningskontor i Kalmar. All personal har lång erfarenhet och det är oerhört viktigt för oss. Vi letar hela tiden efter nya möjligheter att växa och den här visade sig passa oss perfekt, säger Robert Bergqvist, vd på Offitech.

Offitechs försäljningskontor i Stockholm öppnades sommaren 2012 och i dagarna slog huvudstadens första butik upp dörrarna. Tack vare den satsningen söker nu Offitech ny personal även här. På huvudkontoret i Göteborg har man under våren stärkt administrationen genom nyanställningar.

– Offitech befinner sig i en oerhört spännande period. Vi har gjort stora investeringar den senaste tiden för att möjliggöra tillväxt. Kalmar är en del i den planen. Vi vill vara nära våra kunder och då krävs det både att vi öppnar fler försäljningskontor och att vi fortsätter att utvecklas som företag. Våra kunder måste känna att vi alltid har den bästa lösningen för dem. Det är så vi har klarat svarta siffror i snart 25 år och det är så vi ska fortsätta att leverera, säger Robert Bergqvist. De sex nyanställningarna i Kalmar kommer alla från en annan aktör i branschen och produkt- och marknadskännedomen är mycket stor. I en något turbulent bransch såg Offitech möjligheten att erbjuda samtliga nya förutsättningar bland annat med en riktig attraktiv produktportfölj.

– I vår dialog med Offitech har det känts helt rätt från början. Det finns en inställning till affärer som vi verkligen kan identifiera oss med och jag kan nog tala för oss alla här på Kalmarkontoret när jag säger att vi är oerhört taggade att få berätta om vår nya produktportfölj, säger Jonas Jonsson, kontorsansvarig för Offitech i Kalmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *