100 nya kunder på ett år, för andra året i rad – tårta till den hundrade

SUM Företagsservice är ett redovisningsbolag i expansionsfasen. Man arbetar med små och medelstora företag och hjälper dem med allt från bokföring och administration till rådgivning. SUM Företagsservice vill vara kundernas ekonomiavdelning. På SUM Företagsservice blev man glatt överraskade vid beskedet om att företaget hade blivit OffiTechs hundrade kund.

– Jag kände ett stort förtroende för både säljaren och för bolaget OffiTech. Eftersom min tidigare leverantör lämnade mig i sticket kändes det riktigt bra när jag fick kontakt med ett seriöst bolag som förstod mina behov. OffiTech hade dessutom ett väldigt bra upplägg som var enkelt att förstå. Jag vet vad jag får och vad jag kommer att betala varje månad, säger en representant från SUM Företagsservice

.Nykund nr100 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *