Vi fortsätter växa! Vill du växa med oss?

Vi fortsätter växa! Vill du växa med oss?

jubileumsvaxel

Vi söker just nu fler säljare till några av våra orter.

OffiTech ett It-företag med inriktning på digital dokumenthantering och informationsteknik. Med många starka år bakom sig har OffiTech en kraftig marknads offensiv. Dessutom fått utmärkelsen AAA varje år sedan 2009. Genom oberoende märkesval hjälper vi kunderna att ta fram den bästa och smartaste lösningen för att effektivisera och underlätta deras verksamhet. Vi har funnits sedan 1990 och bland våra kunder finns små och medelstora företag, börsnoterade bolag och skolor. Med ett flertal kontor i landet är vi rikstäckande på produktions- och multifunktionslösningar. Några av våra märken är Samsung, HP, KonicaMinolta, Kyocera mfl.

Om du är Säljare, har ett brinnande intresse för försäljning och vill vidareutvecklas, då skall du söka denna utmanande tjänst! Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för försäljningen av marknadens hetaste varumärken inom digital dokumenthantering och informationsteknik till företag. Du blir ansvarig för hela säljprocessen där vi skräddarsyr lösningar för det moderna kontoret. Utöver vårt breda produktsortiment av kända fabrikat erbjuder du kunderna finansieringslösningar, service- supportavtal samt utbildningar. Du agerar aktivt mot marknaden och kan följa både korta och långa säljcykler.

Om du vill utvecklas med spännande arbetsuppgifter i ett företag som växer så är OffiTech något för dig. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling och mycket bra förtjänstmöjligheter. Om du har viljan att lyckas och arbeta seriöst ska vi se till att du får chansen till en professionell och personlig utveckling i ett starkt och framgångsrikt team. Du får ett eget säljdistrikt som du ansvarar för och skall förvalta på bästa sätt.

Skicka din ansökan till jobb@offitech.se dock senast 26/2-2015

Placerings ort kan vara:

* Trollhättan

* Borås

* Göteborg

* Stockholm

bild2bild3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *