Utmärkelse

Pressmeddelande                                                                    Göteborg, 20 december 2018

Offitech belönas med kundnöjdhetens finaste utmärkelse Custice Award

Sveriges största undersökning av kundnöjdhet är avgjord och Offitech, som erbjuder IT-lösningar för dokumenthantering, belönas med Custice Award i kategorin “copy”. Resultaten av Sveriges största undersökning av kundnöjdhet visar att kunderna i Västra Götaland är nöjdast med Offitech.
 

Pier Fiket, försäljningschef,
Robert Bergqvist, vd och
Thomas Andersson, Servicechef, med Offitechs Custice Award.

“ Varje dag arbetar vi med våra värdeord, ansvar, glädje och gemenskap och grunden med det är att vi och våra kunder ska trivas med Offitech. Att våra kunder är nöjda är viktigt för oss och det är väldigt kul att få ett kvitto på att vi är framgångsrika när det gäller kundnöjdhet. När våra egna kunder ger oss den här utmärkelsen blir man glad och inspirerad att fortsätta att arbeta för kundernas bästa, säger Robert Bergqvist, vd på Offitech.

Custice Award är Sveriges största utmärkelse för dokumenthanteringsleverantörer och den tilldelas i kategorierna Copy, Telecomleverantör och Teleoperatör, där vinnare utses i varje län. Resultaten baseras på kontinuerliga företagsundersökningar med 1,2 miljoner svar, som visade att kunderna i Västra Götaland (utom Göteborg) håller Offitech som allra högst när det gäller dokument- och kopieringslösningar.
“ Det är andra gången vi vinner priset, så det är med glädje och ödmjukhet som vi tar emot detta pris igen. Vi vann 2016 också och det är precis lika roligt att ta hem utmärkelsen i år. Kunderna i Västra Götaland valde oss för andra gången, vilket vi givetvis är tacksamma för, säger Robert Bergqvist.

Företag från hela landet har under 2018 bedömt hur nöjda de är med sin dokumenthanteringsleverantör och företagen i Mölndal, Borås, Stenungssund, Trollhättan, Uddevalla och Skara är nöjdast med Offitech.
“ Vi har haft ett bra år, vilket detta bevisar. Kunderna är det viktigaste för oss och om de är nöjda, så är vi nöjda. Nu satsar vi på att nästa år ska bli ännu bättre, säger Robert Bergqvist.

För ytterligare information kontakta:
Robert Bergqvist, vd Offitech AB, tfn: 031-746 82 02, alt. robert.bergqvist@offitech.se
Bilder för fri publicering kontakta: Anders Ekhammar tfn: 070-746 25 79,
alt. anders.ekhammar@perspective.se

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering i Västsverige. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland kunderna.

http://news.cision.com/se/offitech/r/offitech-belonas-med-kundnojdhetens-finaste-utmarkelse-custice-award,c2705083

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *