Offitech signerar sin 1000:e nya avtalskund ”närheten till kunderna är vår framgång”

Pressmeddelande Göteborg 2019-11-14

 

Offitech signerar sin 1000:e nya avtalskund ”närheten till kunderna är vår framgång”
Offitech, som erbjuder IT-lösningar för dokumenthantering, har nu signerat sin 1000:e avtalskund och det är Stenungsunds BUD AB som blev den kund som firades med tårta när Offitech nådde sin milstolpe.

I den strategi som finns för Offitech handlar det mycket om att expandera genom att vara nära kunden. Relationen till kunden och att erbjuda mer än bara dokumenthantering har varit en del i att bolaget nu kan stoltsera med att ha signerat 1000 nya avtalskunder på under sju år. – Jag är oerhört stolt och glad över att vår modell och strategi fungerar. Vi har växt mycket de senaste åren och har idag sex kontor i landet där tyngdpunkten ligger i Västsverige och Stockholmsområdet. Våra kunder ska alltid känna att vi är nära dem och att vi förstår deras behov och önskemål. Därför är det extra roligt att Stenungsunds BUD blir vår 1000:e avtalskund som faktiskt har varit kund hos oss men efter ett antal år med annan leverantör nu väljer att gå tillbaka till oss, säger Robert Bergqvist vd på Offitech.

Stenungsunds BUD är en transportfirma i Stenungsund som drivs i fjärde generationen och startade med att hjälpa badgäster med olika transporter. Idag har bolaget ett 20-tal bilar och är specialicerade på transporter av farligt gods. De är även rådgivare inom detta område. – Vi har ett behov av en skrivare som löser lite allt möjligt, från vanliga dokument till etiketter. När vi nu var ur det tidigare avtalet ville vi tillbaka till en lokal firma och vi visste sedan tidigare att Offitech är bra och enkla att ha att göra med. Den lokala närvaron är viktig för oss eftersom det blir enklare när man behöver hjälp eller maskinen ska servas. Vi är väldigt glada över att vara tillbaka hos Offitech och naturligtvis var det extra roligt att bli deras kund nummer 1000, säger Mikael Holmlund på Stenungsunds BUD AB.

 

För ytterligare information kontakta: Robert Bergqvist, vd Offitech AB, tfn: 031-746 82 02, alt. robert.bergqvist@offitech.se Bilder för fri publicering kontakta: Anders Ekhammar tfn: 070-746 25 79, alt. anders.ekhammar@perspective.se

www.offitech.se

 

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av IT-lösningar för dokumenthantering i Västsverige. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland kunderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *