Offitech kommer investera i klubbstugan (Mellisklubben & Brantangården)

Tullinge Fotboll intervjuar..

Hej Joni!  

Berätta lite kort om dig själv.

- Joni Abraham heter jag och är 36 år gammal. Kommer från Skövde. En idrottstokig person med fotboll som största passion i livet och där Juventus får sig några extra timmars fokus i veckan.  

 

Vad har du för idrottsbakgrund?

- Jag själv har spelat fotboll och handboll ända sedan barnsben där fotbollen blev den sport man satsade på och där drömmen om proffslivet jagades. Dessvärre blev jag inte proffs i fotboll men passionen för sporten brinner ännu.  

 

Vilka är Offitech, och vad gör ni?  

- Vi på Offitech bygger vår verksamhet på gemensamt engagemang, hög kvalitet och strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder. Tillsammans vill vi arbeta för att skapa en arbetsplats som gynnar både våra medarbetare och våra kunder. Vi vill att känslan av Offitech ska utstråla gemenskap, glädje men även ett stort ansvar för våra otroligt viktiga medarbetare och kunder.  

 

Vi har funnits sedan 1990 och bland våra kunder finns små och medelstora företag, börsnoterade bolag och skolor. Sedan 2 år tillbaka har jag jobbat med ett stort fokus mot idrottsklubbar och ideella organisationer. Med ett flertal kontor i landet är vi rikstäckande på produktions- och multifunktionslösningar samt konferenslösningar och displaylösningar.  

 

Varför valde ni att ta kontakt med Tullinge Fotboll?  

- Jag prospekterade intressanta föreningar som jag kunde tänka mig att inleda ett samarbete med och läste på lite om Botkyrkas största klubb. Jag bokade in ett möte med Sibbe och Felix, mötet resulterade i en massa härliga tankar och idéer samt att grabbarna berättade mer utförligt om klubben och alla projekt som de är involverade i. Det som verkligen fick oss att investera och inleda samarbete med Tullinge var deras arbete med jämställdheten, att alla oavsett färg eller kön var välkomna samt att inget lag får mer än något annat.  

 

Offitech kommer investera i klubbstugan (Mellisklubben & Brantangården). Kan du berätta lite kort om vad ni gör och varför?

- Offitech har som vision tillsammans med Tullinge fotboll att främja och förenkla idrottsutövande i kombination med skolan. Vi presenterar därför vårt nya studierum där man direkt efter skolan skall kunna komma för att få i sig en bit mat, få hjälp med läxorna och sedan träna.  

 

Som förälder är det en trygghet att veta att ens barn är i trygga händer, genom att få hjälp med läxorna och se till att magen är full innan träning så spelar det ingen roll om det kört ihop sig på jobbet någon dag och man måste vara kvar längre. Utöver läxor vill vi ge ungdomarna en möjlighet att umgås på klubbhuset och knyta vänskapsband med någon man kanske inte hade pratat med om man skulle varit ute någon annanstans.  

 

Vi kommer att förse dessa rum med 2 datorer som klubben kommer att använda för ungdomar som har skolarbeten och sedan kommer klubbhuset också att förses med 2st skärmar ihop med ett Playstation där man kan umgås och spela spel.  

 

Välkomna till Tullinge Fotboll-familjen, Offitech och Joni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *