OffiTech tecknar avtal med Frölunda Indians

OffiTech, som erbjuder it-lösningar för dokumenthantering, tecknar ett flerårigt samarbets-avtal med Västsveriges ledande hockeyklubb, Frölunda Indians. Det senaste året har OffiTech haft ett tydligt fokus på nationell expansion och nu söker man marknadsföring och exponeringsytor för att öka kännedomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Frölunda Indians är en bra plattform för vår marknadsföringssatsning. Vi har haft en bra dialog och vi kommer att synas på ett fantastiskt sätt på alla Frölundas hemmamatcher men vi får också tillgång till en fantastisk arena och ett starkt nätverk. Nu handlar det om att öka kännedomen och att bli det självklara valet för företag och organisationer när de ska se över sin dokumenthantering, säger Robert Bergqvist vd på OffiTech.

OffiTech har sitt huvudkontor i Mölndal strax utanför centrala Göteborg och har under de senaste 23 åren levererat dokumenthantering som skrivare och kopiatorer i regionen. I ett första större marknadsföringsgrepp är det därför naturligt att välja ett Göteborgslag. Hockeyn var ingen tillfällighet det heller.

– Vi valde hockey inte bara för att publikintresset är stort och att det är medialt intressant, utan också för att det är ett sportevenemang som alla kan gå på utan att vara oroliga för läktarvåld, något som tyvärr har blivit allt vanligare inom fotbollen. Vi på OffiTech vill vara med där det händer och då är hockeyn det bästa för oss. Att det blev göteborgarnas lag känns naturligt eftersom vi haft vårt huvudkontor här sedan starten för 23 år sedan, säger Robert Bergqvist.

Frölunda Indians är ett oerhört starkt varumärke i Västsverige och engagemanget är stort.

– Vi har en helt unik situation i Västsverige som det enda riktigt stora laget inom hockey och intresset bara växer. Vi har förmånen att ha starka företagspartners som ser engagemanget som strategiskt och långsiktigt, där flera delar i vårt marknadsföringserbjudande skapar en stark plattform för fler och bättre affärer. OffiTech är ett bolag som vi haft ögonen på ett tag och det är fantastiskt roligt att man nu vill komma in i Frölunda-familjen. Vi har satt ihop ett samarbetsavtal som vi båda är väldigt nöjda med. Vi vet att deras varumärke kommer att exponeras för vår publik på ett positivt sätt men samarbetet kommer också att innebära att OffiTech nu har en naturlig plats att ta kunder till, göra affärer på och bli en del av det samarbetsnätverk som vi har skapat under många år, säger Jonas Esbjörs, säljare på Frölunda Indians. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *