Offitech expanderar i Stockholm

Offitech, som erbjuder it-lösningar för dokumenthantering, expanderar och öppnar nytt försäljningskontor i Stockholm. Företaget anställer samtidigt Håkan Puusepp som chef för försäljning och service. – Vi har en rad starka år bakom oss och etableringen i Stockholm är en naturlig del i våra expansionsplaner, säger Robert Bergqvist, som tillträdde som vd för Offitech i februari i år.

Offitech, med huvudkontor i Mölndal strax utanför centrala Göteborg, har haft en bra utveckling de senaste åren och planerar för fortsatt expansion. Ett första steg i expansionen är ett nytt kontor i Stockholm.

– Vi befinner oss i en spännande fas där vi ser en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster. Med det nya kontoret kommer vi att öka tillgängligheten och stödja befintliga kunder i Stockholmsregionen på ett bra sätt, säger Robert Bergqvist.

Måndagen den 20 augusti invigs de nya lokalerna på Karlavägen i Stockholm och samma dag tillträder Håkan Puusepp som chef för försäljning och service i Stockholmsregionen. – Vi räknar med att Stockholm kommer att vara vår största marknad inom 1-2 år, säger Robert Bergqvist.

Håkan Puusepp kommer närmast från Office Network där han varit servicechef i åtta år och har arbetat internationellt med it-relaterade produkter.

– Offitech är ett stabilt bolag med höga ambitioner och jag ser det som en spännande utmaning att få vara med och bygga upp verksamheten i Stockholm, säger Håkan Puusepp.

Offitech marknadsför, säljer och utför service till it-lösningar för dokumenthantering. Genom oberoende märkesval och professionell service hjälper man företag och organisationer att effektivisera och underlätta sin verksamhet.

För ytterligare information kontakta: Robert Bergqvist, vd Offitech AB, tfn: 031-746 82 02, alt. robert.bergqvist @offitech.se Håkan Puusepp, chef för försäljning och service, Offitech AB, tfn: 0702-22 88 82, alt. hakan.puusepp@offitech.se www.offitech.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *