Stenungsund

Strandvägen 23 A

  • Strandvägen 23 A
  • 444 31, Stenungsund

Offitech är ett väletablerat IT-företag som dagligen arbetar med att leverera smarta IT-lösningar åt företag inom olika branscher med siktet inställt på digital dokumenthantering och informationsteknik. Genom oberoende märkesval lägger vi fram förslag på det absolut bästa för samtliga kunder utifrån deras unika behov och ser till så att allt kommer på plats och installeras liksom underhålls på bästa sätt.

Finns det brister i era nuvarande system eller behov av utrustning för ett effektivare och smidigare arbetsflöde? Hör då av er till oss och låt oss ta del av era önskemål så svarar vi med en skräddarsydd lösning motsvarande era mål redan idag.

Smarta tjänster för er i Stenungsund

Hos oss finner ni multifunktionsmaskiner, smarta dokumenthanteringsmöjligheter och konferensutrustning passande alla verksamheter, stora som små. Vi hyr också ut våra maskiner under både kortare och längre perioder för den som hellre önskar leasa och ser till så att hjälp alltid finns nära till hands för service och full support.

Våra maskiner

Oavsett om ni arbetar på ett större kontor med behov av flera funktioner eller ett mindre med färre krav så kommer vi på Offitech kunna ta fram den rätta skrivaren matchandes just era behov. Vi har allt ifrån multifunktionella kopiatorer till enklare bordsskrivare och trådlösa skrivare som maximerar ert trådlösa användande. Kontakta vår säljavdelning eller besök vårt kontor i Stenungsund så berättar de mer om alternativen och guidar er fram till rätt beslut.

Konferensutrustning

Med vår moderna konferensutrustning kommer ni att kunna kommunicera med era kunder och övriga medarbetare på ett helt nytt sätt. Vi levererar projektorer för era informationsmöten, videoväggar för attraktiva produktvisningar, kraftfull Display, smartboards som vässar era möten och professionella videomöten.

Dokumenthantering

Redan idag använder sig mängder av företag av våra smarta lösningar som består av Smart Care, Smart Prints, Smart Store, Smart Find samt Smart Attest. Ni kan låta era maskiner själva meddela när det är dags för nya toner och service, bygga upp mappar och söka enklare bland era sparade dokument, skriva ut smidigare och säkrare, skapa smarta bibliotek och förenkla i fakturahanteringen liksom mycket mycket mer.

IT tjänster & IT lösningar

Offitech erbjuder ett stort urval av tjänster och lösningar inom IT. Vi hjälper våra kunder med allt från att managera, supportera och övervaka sin egen utrustning till att leverera helt virtuella miljöer där våra kunders IT-miljö driftsätts och hanteras i ett av Sveriges säkraste datacenter.

Vi tillhandahåller Microsoft 365, Driftstöd i er IT-miljö, Wifi - Naas dagens modernaste och säkraste teknologi för att koppla upp er trådlöst samt IaaS - Infrastruktir som tjänst.

Kontakta gärna vår itsäljavdelning på itsale@offitech.se

Rikstäckande IT-företag med mångårig erfarenhet

Vi byggde upp vår verksamhet för att kunna underlätta för företag landet över och med flera starka år bakom oss är vi mer än nöjda och tacksamma över vad vi åstadkommit. Nöjda kunder i form av både börsnoterade bolag, privata företag och skolor liksom AAA-utmärkelse årligen sedan 2009 är kvittot på vårt hårda arbete. Kontakta oss genom ert kontor i Stenungsund och ta del av fördelarna från marknadens vassaste verktyg ni också.

Samarbete i Stenungsund

Vi älskar samarbete och har föreningar och klubbar runt om i Stenungsund som vi samarbetar med.

Vill du veta mer om samarbete med Offitech? 

Ring Esbjörn Larsson0303-726 281