Mölndal

Argongatan 11

  • Argongatan 11
  • 431 53, Mölndal

Offitech är ett väletablerat IT-företag med siktet inställt på att hjälpa företag och verksamheter av alla dess slag genom att förenkla och effektivisera deras arbetsdag. Oberoende av märkesval och utifrån varje kunds unika behov plockar vi fram de smartaste lösningarna för dokumenthantering och informationsteknik samt ser till så att det installeras och underhålls på absolut bästa sätt.

Är ni nyfikna på att höra mer om hur våra produkter skulle kunna förbättra också er verksamhet eller finns det brister i det nuvarande dokumentsystemet som skulle behöva åtgärdas? Ring eller vänd er direkt till vårt kontor här i Göteborg så ser vi till att svara med en lösning som når upp till kraven.

Skräddarsydda lösningar för er i Göteborg

Helt utifrån och era unika behov tar vi fram lösningar som underlättar och hjälper er spara in på både kostnader och värdefull tid. Efter en genomgående behovsanalys tar vi fram och implementerar optimala helhetslösningar som vässar er digitala dokumenthantering och teknik. Vi har också maskiner för uthyrning under både längre och kortare tidsperioder då det efterfrågas och givetvis har vi kunniga servicetekniker hos oss som installerar, servar och uppgraderar din skrivare åt er.

Våra maskiner

I vårt maskinsortiment finns allt ifrån avancerade multifunktionskopiatorer till enklare bordsskrivare och trådlösa alternativ för både små och större kontor. Kontakta våra säljare i Göteborg så introducerar de er vidare kring de olika alternativen och guidar er rätt i valet.

Konferensutrustning

Med den senaste tekniken kan upplevelsen i ert konferensrum höjas till betydligt högre nivåer. Vi erbjuder projektorer för era informationsträffar, professionella videomöten, videoväggar som presenterar era produkter på ett attraktivt sätt, Smartboards som vässar mötet och kraftfull Display som imponerar.

Dokumenthantering

Enklare fakturahantering, smartare bibliotek, bättre struktur för enklare sökning, smidigare och säkrare utskrifter, maskiner som själva meddelar tid för service och beställer nya toner och mycket, mycket mer. Mängder av företag använder sig i dagsläget av våra smarta hanteringslösningar och är nöjda med alla värdefulla fördelar de medfört.

IT tjänster & IT lösningar

Offitech erbjuder ett stort urval av tjänster och lösningar inom IT. Vi hjälper våra kunder med allt från att managera, supportera och övervaka sin egen utrustning till att leverera helt virtuella miljöer där våra kunders IT-miljö driftsätts och hanteras i ett av Sveriges säkraste datacenter.

Vi tillhandahåller Microsoft 365, Driftstöd i er IT-miljö, Wifi - Naas dagens modernaste och säkraste teknologi för att koppla upp er trådlöst samt IaaS - Infrastruktir som tjänst.

Kontakta gärna vår itsäljavdelning på itsale@offitech.se

Förbrukning

Påfyllning av papper och toner till skrivare och kopiator, häftklammer och bannerpapper. Vi har förbrukningsmaterialet ni söker och din beställning gör du enkelt här på vår hemsida för leverans redan dagen efter.

Offitech – Smidigt och behovsanpassat

Kontakta oss och beskriv mer om vad ni behöver så sätter vi omedelbart igång med att ta fram den smartaste lösningen för er verksamhets dagliga arbete. När material och tillbehör börjar ta slut kan ni snabbt få det påfyllt genom att beställa från oss och när något händer och ni behöver service eller råd får ni snabbt svar från någon av våra skickliga servicetekniker.

Med de bästa och senaste lösningarna på marknaden och en fullgod kunnig support tar vi hand om er. Alltid flexibla och alltid nära till hands tack vare våra kontor spridda över landet.

Samarbete i Göteborg

Vi älskar samarbete och har föreningar och klubbar i och runt om Göteborg som vi samarbetar med.

Vill du veta mer om samarbete med Offitech? 

Ring Pier Fiket031-746 82 15