Fortsatt stark försäljning för OffiTech

Pressmeddelande, Göteborg 2015-02-25

Fortsatt stark försäljning för OffiTech – 100 nya kunder för tredje året i rad.
OffiTech, som erbjuder it-lösningar för dokumenthantering, firar i år 25-årsjubileum och fortsätter att visa starka siffror för försäljningen 2014/15. Med hundra nya kunder, för tredje året i rad, visar OffiTech att det går att öka i en bransch med hård konkurrens.
Med ett brutet räkenskapsår med bokslut den sista april kan OffiTech redan nu redovisa sin hundrade nya kund för året, H. Jessen Jürgensen AB.
offitech 100 kund
(På bilden: Dennis Abrahamsson, platschef/försäljningschef på H. Jessen Jürgensen AB och Robert Bergqvist, vd på OffiTech)

– Vi är noga med att erbjuda det som kunden verkligen behöver och ser till att det blir den bästa lösningen för varje kund. Det gör att vi skapar ett förtroende hos våra kunder och det är avgörande i all typ av försäljning, säger Robert Bergqvist, vd på OffiTech.

Bokslutet kommer att visa en fortsatt stark tillväxt med just nu 30 procent ökad omsättnings tillväxt. Med nyetableringar i Stockholm, Kalmar och ett samarbete med Samsung har OffiTech den senaste tiden visat att det finns utrymme för expansion och framtidstro. Satsningarna har fallit väl ut och påverkar verksamheten och resultatet positivt.

– Vi har sett möjligheterna och agerat utifrån dem under de senaste åren och det har visat sig vara framgångsrikt, fortsätter Robert Bergqvist.

Den hundrade kunden för året blev H. Jessen Jürgensen AB som arbetar med köldmedium till bland annat varmluftspumpar och AC-anläggningar till bilar och till kylanläggningar för industrin. Dennis Abrahamsson, som är platschef och försäljningschef samt ansvarig inköpare på H. Jessen Jürgensen AB berättar att de varit nöjda med tidigare leverantör, men att det var dags att byta och då föll valet på OffiTech.

– Vi fick snabbt en bra relation till OffiTech och de förstod tidigt vilka behov vi har och anpassade erbjudandet efter det. Hela processen har varit enkel och feedbacken har varit tydlig och bra. Det blev en Samsung för vår del och vi ser fram emot leveransen under nästa vecka säger, Dennis Abrahamsson.

Logo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *