Årets 100:ade kund

Miljö och relationer skapar affärer – 100 nytecknade kunder för Offitech

 

Offitech, som erbjuder it-lösningar för dokumenthantering, ser en tydlig trend hos de nytecknade kunderna under 2017/18. Miljömedvetenhet och relationer är vad kunderna efterfrågar och med det kan affären breddas till hela kundens kommunikationsbehov.
Med ett brutet räkenskapsår med bokslut den sista april kan Offitech redan nu redovisa sin hundrade nya kund för året, Ljung & Sjöberg AB.

– Starka relationer blir allt viktigare och kommunikationsbehovet växer hos de allra flesta företag samtidigt som många vill göra miljömedvetna val. Trenden är tydlig och vår hundrade kund är bara ett exempel på företag som investerat i bättre kommunikation som ska skapa starkare relationer och är miljömässigt klokt, säger Robert Bergqvist, vd på Offitech.

Ljung & Sjöberg valde Offitech när de skulle investera i en videokonferenslösning. Syftet med investeringen är att komma närmare kunderna och på sikt även genomföra utbildningar och behandlingssamtal via videolänk. Bolaget är ett privat utbildnings- och vårdföretag, specialiserat på alkohol- och drogproblem inom näringslivet.
– För oss är det oerhört viktigt att ha en nära relation till våra kunder och patienter. Den lösning som vi valde är plattformsoberoende vilket gör det enkelt för alla att koppla upp sig i samtal med oss. Vi har fem kontor i Sverige men kunder över hela landet. Det känns inte miljömässigt ansvarsfullt att transportera oss för varje möte och då är videokonferens en bra lösning. Samtidigt har vi en nära dialog kontoren emellan och då blir kommunikationen enklare och tydligare med den här lösningen, säger Hampus Sellmann, CFO på Ljung & Sjöberg.

För mer information, vänligen kontakta:
Robert Bergqvist, vd Offitech AB, tfn: 031-746 82 02, alt. robert.bergqvist @offitech.se
Bilder för fri publicering kontakta: Anders Ekhammar tfn: 070-746 25 79, alt. anders.ekhammar@perspective.se

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering i Västsverige. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland kunderna. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *