Offitech tecknar 100 nya kundavtal ”Vi tar ständigt marknadsandelar”

Pressmeddelande                                                                               Göteborg 2019-04-24

Offitech tecknar 100 nya kundavtal ”Vi tar ständigt marknadsandelar”

Offitech, som erbjuder it-lösningar för dokumenthantering, har tecknat över 100 nya kunder under innevarande räkenskapsår.

– Vi tar ständigt marknadsandelar i en stagnerande bransch och det är vi oerhört stolta över. Kunderna har höga krav som de flesta i branschen kan leverera tekniskt, vi måste därför varje dag vara lite bättre genom hela affären och det är jag glad över att vi bevisligen är, säger Robert Bergqvist, vd på Offitech.

För sjunde året i rad har Offitech lyckats få över hundra nya kunder. Det här året var det STHLM BIL i Sätra som blev den hundrade nya kunden för Offitech när de tecknade avtal för tio printenheter och en skärm. För att Offitech ska kunna ta marknadsandelar krävs det både ett tydligt fokus på nya affärer, men också på att fördjupa relationerna med existerande kunder. Under det senaste året har Offitech i första hand lagt fokus på existerande kunder, vilket gör att Robert Bergqvist är mycket glad över att även nyförsäljningen gått så starkt.

– Allt grundar sig i vår organisation och varje enskild medarbetare. Det är teamet som tillsammans gör det möjligt att vi växer så som vi gör. Idag krävs det en stor kunskap om hur kunden arbetar och prioriterar för att man ska kunna lämna ett attraktivt erbjudande med hård- och mjukvaror, tjänster, service och utbildning. Därför vidareutbildar vi ständigt våra medarbetare för att vi ska kunna ge bästa möjliga service till våra kunder.

Detta kan den hundrade kunden bekräfta. STHLM BIL som drivs av Elias Tarakjian har varit verksam i bilförsäljningsbranschen i över 20 år och är idag återförsäljare av Honda.

– Jag är i grunden motståndare till leasing. Jag har byggt mitt bolag med egna pengar och tycker att man ska äga det verksamheten behöver. Under de senaste åren har oerhört många bolag i Offitechs bransch ringt och jag har alltid varit tydlig med detta. Men när Joni ringde fick jag förtroende för honom och hans ihärdighet gjorde att han fick presentera sitt förslag. Jag jämförde aldrig priser utan litade på den långsiktighet som Offitech presenterade för mig och jag ser fram emot att utvecklas tekniskt tillsammans med dem, säger Elias Tarakjian på STHLM BIL.

För ytterligare information kontakta:
Robert Bergqvist, vd Offitech AB, tfn: 031-746 82 02, e-post: robert.bergqvist@offitech.se
Bilder för fri publicering kontakta:
Anders Ekhammar tfn: 070-746 25 79, e-post: anders.ekhammar@perspective.se
www.offitech.se

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering i Västsverige. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland kunderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *