Offitech förvärvar Copy Center – blir en av de största aktörerna i branschen

Pressmeddelande                                                                               Göteborg 2018-06-04

Offitech förvärvar Copy Center – blir en av de största aktörerna i branschen

Offitech, som erbjuder it-lösningar för dokumenthantering, förvärvar Copy Center Print Solutions med tillträde 1 juni 2018. Tack vare affären blir Offitech en av de största aktörerna på marknaden och bolaget följer därmed sin utsatta strategi.
– Vi är glada över att vi kom till en överenskommelse med Copy Center. Med detta så stärker vi vår position, i Västsverige och totalt sett som bolag, säger Robert Bergqvist, vd på Offitech.

Copy Center har under sina 30 år som verksamhet varit starka på att bygga en god relation med sina kunder. I och med affären kan kunderna se fram emot ett ännu större utbud av produkter och tryggheten med en stor etablerad leverantör.
– Det var viktigt för oss att hitta en partner som har samma syn på service och relationer som vi har. Våra kunder har alltid varit det viktigaste vi har och vi vill att även de ska märka av en positiv effekt av den här affären, säger Peter Hermansson, tidigare vd och ägare av Copy Center.

Peter Hermansson och Robert Bergqvist, Offitech

Offitech har de senaste åren expanderat kraftigt. När Robert Bergqvist gick från försäljningschef till vd på Offitech sattes en tydlig strategi där expansion för att komma närmare kunderna var i fokus. I en bransch som stagnerar har Offitech de senaste åren ökat omsättningen med cirka 10 procent per år.
– Jag vill bygga ett bolag där medarbetarna och kunderna är i fokus. Ett bolag där medarbetarna är stolta över sitt arbete och de produkter vi arbetar med blir ett attraktivt bolag för våra kunder att samarbeta med. För att klara detta behöver vi kontinuerligt utveckla bolaget och expandera så att vi kan fortsätta att leverera bästa möjliga tjänster och produkter till våra kunder, säger Robert Bergqvist.

För ytterligare information kontakta:
Robert Bergqvist, vd Offitech AB, tfn: 031-746 82 02, alt. robert.bergqvist @offitech.se
Bilder för fri publicering kontakta: Anders Ekhammar tfn: 070-746 25 79, alt. anders.ekhammar@perspective.se

www.offitech.se

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering i Västsverige. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland kunderna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *