Fortsatt stark försäljning för OffiTech

100 nya kunder för fjärde året i rad – Tårta till den hundrade!

Med hundra nya kunder, för fjärde året i rad, visar OffiTech att det inte är en tillfällighet att företagskunder väljer OffiTech som sin leverantör av dokumenthantering och visar att det går att öka i en bransch med hård konkurrens.

100 kund2.jpg

In Time Logistics är ett snabbväxande logistikföretag specialiserat på små och medelstora kunder. ”De senaste 3 åren har vi vuxit med över 400 %” berättar VD:n Peter Ungesson stolt och fyller i att företagets slogan är ”Personally Yours”. ”Ett framgångskoncept då vi vet att personlig service är något som väldigt många värdesätter högt”

På In Time Logistics blev man glatt överraskad vid beskedet om att företaget hade blivit OffiTechs hundrade kund för året.

”Vi ville ha en stabil lösning som vi kan växla upp i och dessutom är driftsäkert. Allt detta kunde OffiTech erbjuda oss, förklarar Peter Ungesson.ar VD:n Peter Ungesson stolt och fyller i att företagets slogan är ”Personally Yours”. ”Ett framgångskoncept då vi vet att personlig service är något som väldigt många värdesätter högt.” På In Time Logistics blev man glatt överraskad vid beskedet om att företaget hade blivit OffiTechs hundrade kund detta år. ”Vi ville ha en stabil lösning som vi kan växla upp i och dessutom är driftsäkert. Allt detta kunde OffiTech erbjuda oss, förklarar Peter Ungesson.

 

Logo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *