Offitech Borås

Offitech är ett väletablerat IT-företag med fokus på att leverera moderna och smarta lösningar för digital dokumenthantering och informationsteknik åt företag och verksamheter över hela landet.
Lösningar som underlättar och effektiviserar i det dagliga arbetet och bidrar till bättre resultat liksom en ökad nytta. Genom oberoende märkesval lägger vi fram förslag på det absolut bästa på marknaden för samtliga kunder helt utifrån deras unika behov och ser till så att produkterna installeras och vidare också underhålls på ett fullgott sätt.

Skräddarsydda lösningar

Samtliga av våra tjänster är unikt formade och framtagna skräddarsytt utifrån var kunds behov. Genom att utnyttja de allra senaste alternativen för er dokumenthantering kommer ni spara in på både tid, utrymme och pengar och med rätt maskiner på plats löper arbetet smidigare.
Låt oss inleda med en behovsanalys och berätta gärna mer om era egna önskemål så tar vi därefter fram lösningarna som matchar.

Dokumenthantering

Snabbare, smidigare och säkrare utskrifter, digitala bibliotek för bättre översyn, enklare faktureringshantering och maskiner som själva rapporterar behov av service och beställer toner liksom mycket, mycket mer. Mängder av företag använder sig redan av våra smartsystem i form av Smart Prints, Smart Store, Smart Find, Smart Care och Smart Attest och uppskattar nyttan de medför.

Våra maskiner

I vårt sortiment finns det allra senaste för scanning och utskrift, både för större kontor med behov av fler funktioner liksom det mindre med mer grundläggande krav. Vi erbjuder också uthyrning av våra maskiner för både kortare och längre perioder om så önskas och med god support finns vi alltid nära om frågor eller problem mot förmodan uppstår.

Konferensutrustning

Skulle ni vilja kommunicera med era kunder och övriga medarbetare på ett smartare och smidigare sätt? OffiTech har utrustning som optimerar videokonferenserna, projektorer och skärmar som gör presentationerna enklare liksom interaktiva skrivtavlor för smartboards och displaylösningar som imponerar.

Förbrukning

Papper och toner till era skrivare och kopiatorer samt häftklammer och bannerpapper. Här finns förbrukningsmaterialet för ert företag och leverans sker vanligtvis redan dagen efter inkommen beställning för att ni aldrig ska stå utan.

Växande IT-företag med mångårig erfarenhet

Känns det som att era nuvarande system är onödigt krångliga eller saknas utrustningen som skulle kunna göra er vardag enklare?

Ända sedan 1990 har vi på OffiTech hjälpt kunder med att lösa de praktiska och tekniska bitarna i deras vardagsverksamhet och med en nöjd kundbas liksom årlig AAA-utmärkelse sedan 2009 vet vi att vi lyckats. Vänd er till ert OffiTechkontor i Borås och ta del av alla värdefulla fördelar från användandet av marknadens vassaste verktyg ni också.