Offitech Trollhättan

OffiTech är ett väletablerat IT-företaget som presenterar och implementerar de smartaste lösningarna för dokumenthantering och informationsteknik åt framåtsträvande företag, stora som små. Utifrån påtalat behov lägger vi fram de bästa lösningarna på marknaden som inte bara gör arbetet smidigare utan också hjälper er spara in på både tid liksom pengar. Ovärderligt för er verksamhet och uppskattat av de anställda.

Finns det brister i er dokumenthantering eller saknas det utrustning och maskiner för ett fullgott arbete? I över 25 års tid har vi funnits här för både privata och offentliga kunder inom varierande branscher och kan givetvis hjälpa också er i Trollhättan till en enklare vardag.

Smarta lösningar för företag i Trollhättan

Med de senaste maskinerna och hanteringslösningarna kan både tid, pengar och utrymme sparas in och vi på OffiTech har lösningarna. Vi erbjuder multifunktionsmaskiner, smartare dokumenthanteringsmöjligheter, konferensutrustning och förbrukningsmaterialet ni behöver liksom fullgod service och support om så behövs. Vi hyr därtill även ut maskiner under både kortare och längre perioder för er som hellre föredrar att leasa.

Våra maskiner

I vårt urval av maskiner finns det allra senaste för utskrift och scanning passande både större och mindre företags behov. Kontakta vår säljavdelning i Trollhättan så hjälper de er att välja rätt från vårt sortiment innehållandes allt ifrån kopiatorer med flera funktioner till enklare bordskrivare och trådlösa alternativ.

Dokumenthantering

Smart Care, Smart Print, Smart Store, Smart Find, Smart attest. Mängder av företag använder sig redan av våra smarta lösningar som gör användandet enklare genom b.la. snabbare utskrifter, smartare bibliotek, enklare faktureringshantering och maskiner som själva säger till när de behöver service.

Konferensutrustning

Söker ni ett nytt sätt att kommunicera med era kunder och medarbetare på så har vi utrustningen för att hjälpa er. Här finns rätt redskap för videokonferensen, projektorer och skärmar för era informationsmöten, interaktiva skrivtavlor för smartboards och displaylösningar som imponerar på kunderna.

Förbrukningsmaterial

Hos OffiTech finner du papper och toner till din skrivare och kopiator samt banerpapper och häftklammer. Ring eller beställ era förbrukningsvaror enkelt här på vår hemsida. Vanligtvis sker leverans redan dagen efter av de varor som finns i lager.

Rikstäckande IT-företag med mångårig erfarenhet

Vi startade vår verksamhet år 1990 med en förhoppning om att kunna förenkla arbetet för företag landet över, stora som små, och med flera starka år bakom oss är vi nöjda och tacksamma över vad vi åstadkommit. Genom oberoende märkesval väljer vi ut de smartaste och bästa lösningarna till var och ens behov för att på så vis effektivisera och underlätta den dagliga verksamheten. För att alltid finnas nära våra kunder har vi inte bara en fullgod support och service utan också kontor spridda över hela landet liksom här i Trollhättan.

Hör av er så gör vi också er värld enklare.