Zebra skrivare

Zebra skrivare

Etikettprinters, Tablets, Scanners och handdatorer

Vi erbjuder ett stort urval av Zebras produkter.

Enkla etikettutskrifter, streckkodsskanning, arbeta mobilt med kraftfulla surfplattor och mycket mer.

RFID- system för kontaktlöst, krypterat datautbyte samt realtidslokaliseringssystem (RTLS). Smarta lösningar för din verksamhet!

Etikettskrivare

Zebra är ett amerikanskt bolag som är specialister på point of sales-enheter av olika slag. Söker du en kvittoskrivare eller etikettskrivare så är Zebraskrivaren ett bra val. Förutom nedanstående printers så har Zebra även kortskrivare för utskrifter av id-kort av olika slag, streckkodsläsare, handterminaler och liknande utrustning i deras sortiment.

Tablets

Ge din personal de mobila verktygen de behöver för att underlätta deras arbete. Zebra har ett flertal varianter av tablets för din mobila personal.

Scanners

Hitta din streckkodsscanner/läsare för en flexiblare hantering i ditt arbete.

Använd streckkodsläsare för att läsa av olika typer av streckkoder - vi har ett stort urval av modeller och vi hjälper till att hitta lösningen för dina behov.

Handdatorer

Handdatorer från Zebra för dig som är verksam inom lager och logistik, distribution, transport, industri och tillverkning, hälso- och sjukvård, detaljhandel mfl.

Är du intresserad av att få veta mer om Zebra skrivare?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Zebra skrivare kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.