Skrivare MFP

Skrivare MFP

Hyr din skrivare från oss

Offitech hjälper er att hitta rätt skrivare för just er verksamhet. Ni kan enkelt hyra skrivare av oss och genom hyresavtalet har ni alltid möjlighet att byta till en större, mindre eller nyare skrivare. Det kan ta tid att hitta en skrivare som passar just er verksamhet bäst. Därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda uthyrning av skrivare som går att byta ut ifall ert behov ändras.  

Serviceavtal

När ni hyr skrivare hos oss ingår det alltid ett förmånligt serviceavtal. Offitech erbjuder alla typer av skrivare och är helt märkesoberoende. Vi har allt ifrån uthyrning av skrivare för skrivbordet till storformatsskrivare för utskrifter av rollups, skyltar och visitkort. Händer det något med er skrivare är våra tekniker snabbt på plats utan extra kostnad. Hos oss ingår det installation, utbildning, service samt byte av toner och reservdelar för en fast månadskostnad. Ni behöver aldrig fundera på att beställa ny toner när ni hyr skrivare hos oss för vi erbjuder dessutom automatisk rapportering av låg tonernivå och lagom till att det är dags att byta toner skickar vi ut en ny till er.  

Om du idag redan har en skrivare som inte har toner inkluderade i avtalet finner du alla typer av toners i vår Webshop.  

skrivare
skrivare
skrivare

Small

Skrivaren som passar det lilla kontoret, när ni behöver en extra printer på ekonomi, lager eller i butiken för enklare utskrifter. Våra skrivare har de grundläggande funktionerna, som kopiering och utskrifter i färg och svartvitt, enkel meny, scanning och kan byggas på med fler kassetter efter önskemål. Vi tar fram den skrivare som passar ditt användande.

Medium

För det medelstora företaget med fler användare kanske du även vill skriva ut A3-format, scanna dubbelsidigt eller faxa. Oavsett är våra skrivare trogna arbetshästar, som med hög prestanda sköter jobbet snabbt och tyst. Berätta vilket användningsbehov du har så ser vi till att ta fram den modell som passar ert företag bäst. 

Large

Vill du underlätta ert arbetssätt eller vara ert eget tryckeri? Men en komplett skrivare kan du skriva ut häfte, broschyrer och flyers, häfta och vika. Använd våra molntjänster för att göra säkra utskrifter med bricka/kod, OCR-tolka dokument, digitalt bibliotek för att undvika leta efter dokument i pärmar mm. Tillsammans hittar vi den modellen som bäst uppfyller dina krav på funktionalitet. 

nachuatec
milolta

Gå in och läs mer om funktioner nedan och för att veta mer om våra varumärken kontakta vår säljavdelning på salj@offitech.se

Sekretess och utskrifter 

I en del verksamheter behövs kontroll över antalet utskrifter och dokument med sekretess behöver skrivas ut säkert, är det så hos er? 

Med vår Smart Print lösning kan du själv bestämma när dokumentet ska skrivas ut med en unik kod eller bricka. Kontakta vår säljavdelning om ni vill veta mer om vilken printer eller skrivare som passar er.  

Hyr laserskrivare

Om vi ska jämföra med bläckstråleskrivare är kostnaden för att köpa en laserskrivare ofta högre – men kostnaden per utskrift blir i längden betydligt lägre, samtidigt som utskriftshastigheten i regel är snabbare. Laserskrivare passar därför dig bäst när det krävs skrivare som klarar av att gå varm under långa perioder.

Vi har en rad olika typer av laserskrivare, allt från multifunktionsskrivare med scanner, fax och kopiator till enklare bordsskrivare för svartvita utskrifter för er skrivare.

Scanning 

Många av våra skrivare som vi hyr ut erbjuder scanning av pappersdokument så som avtal, fakturor och följesedlar. På så sätt sparar vi både på både pengar och miljö. Vi utgår från ert företags behov och skräddarsyr en lösning som fungerar för både er som kommit en bit i er digitalisering eller för er som vill effektivisera er verksamhet.  

Offitech hyr ut skrivare med flera olika funktioner som ditt företag kan ha användning av. Nedan ser ni våra populäraste funktioner som våra kunder gärna väljer till.

  • Banderollutskrift 
    Behöver ni banderoller till en mässa, event eller som välkomstskylt? Producera dig en egen banderoll i våra MFP skrivare, banderollen är 297mm x1200mm och är lätt att packa ihop och ta med sig på mässan. 
  • Smart Print 
    Hyr en Smart Print för säkra utskrifter där du själv väljer när de ska printas ut med personliga brickor. Inga pappershögar som ligger kvar vid skrivaren. 
  • Elektronisk fakturahanteringDigitalisera dina kvitto, få fakturor i e-format och lagra och gör dina dokument sökbara i era system. Hantera dina leverantörsfakturor i ett digitalt flöde, automatisera kontering och attestering.  
  • Häftesutskrift 
    Producera dina egna trycksaker som häften och böcker. Vi hyr ut skrivare med häftesfunktion. Funktionen viker och klamrar dokumenten automatiskt åt dig, smidigt va?