Digital Signage

Digital Signage

Har ni en plattform för era informationsflöden?

Kommunicera information för att skapa starkare företagskulturer med delaktiga och engagerade medarbetare via digitala skärmar. Detta leder till en högre produktivitet, lägre personalomsättning, lägre sjuktal och medarbetare som är stolta ambassadörer för sin organisation.

En kanal där medarbetarna kan vara delaktiga oavsett vart de befinner sig. Digitala informationsskärmar är den perfekta kanalen för att fånga medarbetarens uppmärksamhet.

Nå din kund och den information du vill förmedla i rätt tid. Placera skärmen där informationen når dina mottagare bäst. Skärmarna monteras stående eller liggande. Inkapslade på vägg, hängandes från tak eller som en fristående golvpelare. Inomhus så väl som utomhus i alla tänkbara storlekar.

Innehållet kan schemaläggas för att nå olika målgrupper. Du väljer själv vilken information som skall visas på vilken skärm.

Exempel på olika användningsområden är:

  • Internkommunikation för medarbetare
  • Butiker & Köpcentrum
  • Hotell & Restauranger
  • Sjukvård & Offentliga miljöer
  • Skolor & Universitet
  • Fastigheter

Videovägg

Videoväggar ersätter allt mer traditionellt tryck då videoväggar möjliggör stora display-ytor men med möjlighet att mycket enkelt ändra innehåll.

Videoväggar byggs antingen av speciella skärmväggar med extremt tunna kanter som man monterar ihop till en hel skärmvägg eller av LED-paneler där flexibiliteten i storlek samt bredd och höjd-förhållande är större. LED-panelerna finns för både inomhus- och utomhusmontering.

Är du intresserad av att få veta mer om Digital Signage?

Lämna dina uppgifter till oss så återkommer någon av våra säljare med mer information om vad Digital Signage kan göra för er.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Offitech sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.