Marknadens bästa skrivare

Med en snabb skrivare från OffiTech hade du varit hemma en timme tidigare från jobbet!

maskiner

Maskiner

Vi erbjuder tidsbesparande och smarta multifunktionslösningar för både utskrifter och scanning. Med rätt lösning kan ni bli ert eget tryckeri vilket ger er både kostnadseffektivitet och bättre affärer.

Oavsett om ni arbetar på ett större företag med behov av skrivare med olika funktioner, eller på ett mindre kontor med färre utskrifter så kan vi hjälpa er att ta fram den skrivare som passar just för ert behov.

Vi har ett flertal urval av maskiner, från multifunktionella kopiatorer till svartvita bordsskrivare. Ni kan skriva ut allt från häften, broschyrer, enkel- dubbelsidigt, banderoller, etiketter till vanliga A4-utskrifter.

Maximera användandet av mobila enheter genom trådlösa utskrifter, scanning och filöverföringar. Anslut er trådlösa skrivare med t.ex WIFI till flera datorer eller med bluetooth för smarta enheter och underlätta ert dagliga arbete.

Gå in och läs mer under varumärken nedan, eller kontakta vår säljavdelning på salj@offitech.se

kopiering

Utskrifter

Sitter ni på kontorshotell och vill ha koll på hur mycket ni skriver ut? Har ni dokument med sekretess som behövs skrivas ut säkert?

Med vår Smart print lösning kan du själv bestämma när dokumentet ska skrivas ut med en unik kod eller bricka. Kontakta vår säljavdelning om du vill veta mer om vilken printer som passar er. salj@offitech.se

Med moderna kontorsskrivare kan ni producera ert tryckmaterial själva, när ni behöver det.

Vare sig ni behöver en liten skrivare för skrivbordet eller önskar en storformatsskrivare för utskrifter av skyltar, roll-ups och visitkort så hjälper vi er med det.

I jämförelse med bläckstråleskrivare är kostnaden för att köpa en laserskrivare ofta högre – men kostnaden per utskrift blir i längden betydligt lägre, samtidigt som utskriftshastigheten i regel är snabbare. Laserskrivare passar därför väldigt bra där det krävs skrivare som klarar av att gå varm under långa perioder.
Vi har en rad olika typer av laserskrivare, allt från multifunktionsskrivare med scanner, fax och kopiator till enklare bordsskrivare för svartvita utskrifter.

 

Scanning

Genom att digitalisera pappersdokument som avtal, fakturor och följesedlar kan man spara på både pengarna och miljön. Dessutom ställs idag allt högre krav på att man ska kunna spara och skicka dokument digitalt. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om hur ni kan effektivisera er verksamhet.

 

 

Hur det fungerar?

Vill ni se över maskinparken för ert stora bolag eller söker ni en snabb och enkel lösning för föreningen? Oavsett verksamhet hjälper vi er att hitta den smartaste och bästa lösningen för just er. Vårt oberoende av märkesval och vår erfarenhet gör att vi alltid hittar en lösning som förenklar arbetet.

Populäraste funktionerna just nu

   • Banderollutskrift
    Behöver ni banderoller till en mässa, ett event eller som välkomstskylt? Med banderollutskrift kan ni producera trycksaker i storformat.
   • Smart-Print
    Säkra utskrifter där du själv väljer när de ska printas ut med personliga brickor. Inga pappershögar som ligger kvar vid skrivaren.
   • Häftesutskrift
    Producera dina egna trycksaker som häften och böcker. Funktionen viker och klamrar dokumenten automatiskt.

Kontaktformulär