Konferensutrustning

Höj upplevelsen i era konferensrum med ett nytt sätt att kommunicera med medarbetare och kunder!

konferensutrustning

Display
Ett helt nytt sätt att visa upp er presentation på! En kraftfull mediaspelare med dual-core processor minimerar behovet för en extern PC. Du kan skapa ditt innehåll enkelt med färdiga mallar. Lätt att koppla upp mot externa enheter som datorer/plattor.
Varje exponering är en säljmöjlighet. Inspirera i skyltfönster, på pelare och väggar. Imponera på kunder med video och bilder i hög kvalitet. Skärmens storlek och exklusiva design skapar en lyxig atmosfär. Tack vare dess tunna och symmetrisk design kan du montera skärmen både i liggande och stående läge.

Med interna skärmar och information kan ni kommunicera även om ni sitter på olika orter.

_DSC5545_DxO_DxOVP

Videokonferens

Höj upplevelsen i era konferensrum med ett nytt sätt att kommunicera med medarbetare och kunder! OffiTech levererar professionella videomöten som en tjänst och gör det enkelt och säkert för kund att använda oavsett om man har möten från skärmen i konferensrummet eller om man är på språng och kör via plattor eller telefon. Med videomöten i din organisation minskar ni reskostnaderna, arbetar effektivare och bidrar till en bättre miljö.

Videovägg

Videovägg är populärt till skyltfönster för att visa ex. kollektioner, produkter på ett mer modernt och attraktivt sätt. Man kan själv anpassa form och storlek efter behov. Skärmarna monteras med fästen konstruerade för att lätt kunna komma åt skärmarnas in/utgångar. Kanterna runt skärmarna är mycket smala vilket gör att du upplever väggen på ett effektfullare sätt.

Samsung Flip

Samsung Flip är ett digitalt blädderblock med många funktioner.

En 55” display med inbyggd whiteboard-funktion skapad för att bidra till ett mer produktivt och kreativt samarbete i t.ex. mötesrum. Gör noteringar genom att använda den medföljande pennan eller pekfingret. Spara i skärmens inbyggda minne, på nätverksserver, till ett USB eller dela dem på olika digitala kanaler.

SmartBoard
Vill du ha ett verktyg som gör dina möten vassare? Hos oss hittar du den kompletta lösningen för smartboard för lektioner, möten och konferenser.
En interaktiv skrivtavla är ett pedagogiskt undervisningsverktyg och/eller mötesverktyg som används i skolor, på företag och i andra organisationer och verksamheter. Den interaktiva skrivtavlan, tillsammans med en pedagogisk och intuitiv mjukvara, är lärarens eller mötesledarens verktyg för att skapa kreativa utbildnings- och mötessituationer och för att organisera och strukturera sina olika verksamheter.

DSC_0630

Projektor
Med en projektor får ni proffsigare presentationer och är ett bra arbetsredskap.
Vi tror att en eller flera projektorer kommer att hjälpa ditt företag vid produktdemonstrationer och informationsmöten av olika slag. Den kan fylla en funktion i marknadsföringen genom att den projekterar företagets logga som rör sig över väggen och fångar besökarnas intresse.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna vår säljavdelning: salj@offitech.se