OffiTech Stockholm

OffiTech är ett väletablerat IT-företag som sedan 1990 levererat smarta IT-lösningar åt mängder av kunder landet över. Med siktet inställt på digital dokumenthantering och smartare informationsteknik har vi vad som behövs för att underlätta och effektivisera företags arbete liksom spara in på både tid och kostnader. Oberoende av märkesval presenterar vi det absolut bästa för samtliga kunder utifrån deras unika behov och ser till så att det kommer på plats och installeras liksom underhålls på ett fullgott sätt.

Känner ni av brister i ert nuvarande system eller finns det behov av utrustning och maskiner för ett smidigare arbetsflöde? Hör då av er till oss och låt oss ta del av era önskemål så tar vi fram en skräddarsydd lösning redan idag motsvarande era mål.

Smarta tjänster för alla företag

I vårt utbud finns både multifunktionsmaskiner, vassa dokumenthanteringsmöjligheter och konferensutrustning för alla verksamheter, stora som små. Vi erbjuder därtill också möjligheten att hyra våra maskiner för längre eller kortare perioder om så önskas och ser till så att hjälpen alltid finns nära om något skulle strula eller frågor uppstå.

Våra maskiner

Oavsett om ni arbetar på ett större kontor med behov av flera funktioner eller ett mindre där kraven inte är lika påtagliga kommer vi kunna ta fram den skrivare som lämpar sig bäst för just er. Här finns allt ifrån multifunktionella kopiatorer till enklare bordsskrivare och med våra trådlösa skrivare kan ni maximera det trådlösa användandet. Kontakta vår säljavdelning i Stockholm så berättar de mer om alternativen för er.

Konferensutrustning

Med vår konferensutrustning kan ni kommunicera med era kunder och medarbetare på ett helt nytt sätt. Vi levererar professionella videomöten, videoväggar för en attraktivare produktvisning, smartboards som vässar mötena, kraftfull Display och projektorer till era informationsträffar.

Dokumenthantering

Mängder av företag använder sig idag av våra smarta lösningar som består av Smart Care, Smart Prints, Smart Store, Smart Find samt Smart Attest. Låt maskinerna själva säga ifrån när service behövs, skriv ut enklare och säkrare, bygg mappar och sök enklare bland sparade dokument, skapa smarta bibliotek och förenkla i fakturahanteringen och mycket, mycket mer. Vi har lösningar för allas behov.

Rikstäckande IT-företag med flera års erfarenhet

Vi startade vår verksamhet med en förhoppning om att kunna underlätta för företag landet över och med flera starka år bakom oss är vi nöjda och oerhört tacksamma över vad vi åstadkommit. Nöjda kunder i form av både privata företag, börsnoterade bolag och skolor liksom AAA-utmärkelse årligen sedan 2009 är kvittot på vårt hårda arbete. Hör av er till oss och ta del av föredelarna från marknadens vassaste verktyg du också.