Offitech Skara

OffiTech är ett väletablerat IT-företag med fokus på att ta fram de senaste och allra smartaste lösningarna för digital dokumenthantering och informationsteknik åt företag som vill förenkla sin vardag. Genom oberoende märkesval väljer vi ut och presenterar det absolut bästa för våra kunder utifrån deras särskilda behov och ser till så att det installeras och underhålls på absolut bästa sätt.

Känner ni att det finns brister i era nuvarande system eller saknas det utrustning och maskiner för ett fullgott arbete? Hör av er och låt oss höra mer om era önskemål så ser vi till att göra också er arbetsdag lättare.

Tjänster hos OffiTech

Bland våra tjänster finns allt vad man kan tänkas behöva för en smidigare arbetsdag. Vi erbjuder maskiner med multifunktioner för både scanning och utskrift, konferensutrustning som höjer upplevelsen och dokumenthantering som gör fakturering och informationsbehandlingen enklare. Vi kan också erbjuda uthyrning av våra maskiner för både längre och kortare tidsperioder då det fordras. Givetvis har vi även servicetekniker tillgängliga för att installera, serva och uppgradera era skrivare då det är behövligt.

Dokumenthantering

Mängder av företag använder sig idag av våra smarta lösningar som inte bara skapar ordning och reda i er verksamhet utan också effektiviserar och underlättar det dagliga arbetet. Genom Smart Care, Smart Prints, Smart Store, Smart Find och Smart Attest kan ni exempelvis behandla era sparade dokument på ett mer strukturerat sätt, skriva ut smidigare och säkrare, förenkla er fakturahantering och låta maskinerna själva säga ifrån när det är dags för service.

Konferensutrustning

Vi erbjuder produkter som tar kommunikationen med era medarbetare och kunder ett steg längre. Vi presenterar professionella videomöten, smartboards som vässar mötena, videoväggar för attraktiv produktvisning, projektorer för informationsmötet och Display som imponerar.

Våra maskiner

Oavsett behov så kan vi presentera maskinerna som fyller dem. I vårt sortiment finns allt ifrån de enklaste bordsskrivarna till multifunktionella kopiatorer och trådlösa skrivare. Kontakta säljavdelningen i Skara så berättar de mer om de olika alternativen lämpliga för er användning och guidar er rätt i urvalet.

Förbrukningsmaterial

Toner och papper till kopiatorn och skrivaren liksom häftklammer och bannerpapper. Lägg er beställning direkt här på vår hemsida. Lagervaror levereras vanligtvis redan nästa dag för att ni aldrig ska behöva stå utan.

Vi gör det vardagliga enklare

Om ni själva fick välja, hur skulle då er dokumenthantering och utrustning se ut? Kontakta oss på OffiTech och låt oss i vår tur presentera de smartaste lösningarna på marknaden idag motsvarandes just det ni behöver.