Videokonferens

Kan du och din arbetsplats göra något för miljön?

En av de viktigaste faktorerna för en bättre miljö är ett minskat resande men ska ett virtuellt möte kunna ersätta ett fysiskt möte krävs pålitlig, högkvalitativ och inte minst användarvänlig utrustning!

Skapa därför närvarokänsla i dina distansmöten med dedikerad videokonferensutrustning.

Offitech levererar en professionell videolösning med allt från dedikerad hårdvara i konferensrummet till videokonferensklienter i datorer, surfplattor och telefoner. Funktioner och kapacitet ligger i en global molntjänst där bland annat Microsoft Teams kompabilitet, Outlook integration, telefoni och inspelning finns med.

Investeringen i en professionell videolösning är snart finansierad i form av minskade resekostnader men den absolut största vinningen är ett effektivare arbetssätt, bättre samverkan och en tajtare organisation.

Med videomöten i din organisation minskar ni reskostnaderna, arbetar effektivare och bidrar till en bättre miljö.

Smartare enheter för smartare samarbete.

Lifesize är en kraftfull videokonferensplattform för meningsfulla möten – oavsett om du är konferensrummet, på soffan eller någon annanstans. Genom att ansluta våra innovativa, lättanvända HD kameror och telefoner med pekskärm till vår prisbelönta, molnbaserade videokonferenstjänst upplever du ett möte som sällan skådats. Vår passion för fantastiska videokonferenser är djupt rotad. Vi skapade trots allt världens första HD-videokonferenslösning för företag.

Varhelst du behöver samarbeta!

I mötesrum

Dina konferensrum är dina viktigaste mötesplatser, så låt oss hjälpa till att behandla dem därefter. Från små grupprum till traditionella konferensrum och hörsalar har vi videokonferensrumsystemet som passar perfekt (det är det bästa scenariot). Lifesize konferensrumsystem är fullständigt utrustat med allt du behöver, så det är otroligt enkelt att träffas.

 

 Vid skrivbordet

När du behöver knyta ihop trådarna från en ändlös e-poststräng eller kontakta kollegor över olika tidszoner, starta bara ett videosamtal med skrivbords- eller webbappen från Lifesize. När du vill ansluta till partners, kunder och leverantörer utanför din organisation har vi en sömlös process för gästinbjudan så du enkelt kan delta i möten.

 

På resande fot

Det är bara att inse – du är upptagen. Ofta måste du finnas på flera platser samtidigt. Vi kan hjälpa dig med att vara där samtidigt som du inte är där (så att du kan befinna dig på den andra plasten där du verkligen måste vara). Med Lifesize-mobilapp kan du ringa och ta emot samtal, gå med i videokonferenser via video eller endast ljud, se vad som delas och till och med använda funktionen IM-chatt för att hålla kontakten.

 

  • Vi designar efter dina behov

    Att hjälpa dig i ditt dagliga arbete. Från videokonferensmöten till att dela dokument. Systemet stöttar till och med vanliga telefonsamtal.

  • Videokonferens i mobila enheter

    Det enda du behöver är att ansluta andra till mötet med ett enkelt klick. Vem som helst kan delta oavsett enhet. Du kan till och med ringa in och delta i mötet via ett vanligt telefonsamtal.

  • Trött på dyra resor?

    Nyfiken på att jämföra kostnader kring dina resor? En resa till ett möte innebär att företaget tar på sig många olika kostnader. Dina resealternativ (bil, tåg, flyg) belastar även klimat och plånbok olika.