Samsung Flip

Vill du imponera på dina möten?

 

 

 

 

Visa din PowerPoint presentation, skriv och göra anteckningar eller spegla ett innehåll från din smartphone på Samsung Flip 55″ skärm.

Släng bort det gamla pappersblädderblocket och ersätt det med ett digitalt blädderblock som har en inbyggd whiteboard-funktion med flera roliga funktioner.

Gör enkelt noteringar genom att använda den medföljande pennan eller pekfingret i olika färger. Du kan sedan spara i skärmens inbyggda minne, på nätverksservern, till USB eller maila direkt till mötesdeltagarna.

Man kan välja att ha skärmen på stativ med hjul för att enkelt förflytta den till olika rum. Det går även att montera den på vägg med fäste, även här kan du välja stående eller liggande skärm.

Vill du ha lite mer information? Läs mer här: 

Samsung Flip 

Specifikation

 

SMART Signage

Smart Signage (All-in-one) 65″ eller 75″ har även denna en inbyggd whiteboard funktion och fästs på vägg. Du kan äntligen gå ifrån dyra projektorer och dukar för att även köra blädderblock eller tavla vid sidan av. Kör hela din presentation direkt på samma skärm.

Du kommer direkt ut på internet, öppna en fil för att göra en presentation eller använd whiteboard funktionen.

Gör mötet proffsigare och var med i tekniken!

Läs mer här: SMART Signage

SmartBoard

Vill du ha ett verktyg som gör dina möten vassare? Hos oss hittar du den kompletta lösningen för smartboard för lektioner, möten och konferenser.
En interaktiv skrivtavla är ett pedagogiskt undervisningsverktyg och/eller mötesverktyg som används i skolor, på företag och i andra organisationer och verksamheter. Den interaktiva skrivtavlan, tillsammans med en pedagogisk och intuitiv mjukvara, är lärarens eller mötesledarens verktyg för att skapa kreativa utbildnings- och mötessituationer och för att organisera och strukturera sina olika verksamheter.

DSC_0630