Vi söker säljare till vårt Stockholms kontor

Ansök

Säljare till Offitech // Stockholm

Vad sägs om att jobba i ett företag som genomsyras av god gemenskap och avslappnad mentalitet – på alla nivåer? Redan 1990 började vi på Offitech hjälpa kunder att ta fram smarta lösningar inom digital dokumenthantering och informationsteknik. Nu, 28 år senare, är vi en av branschens mest självklara spelare. Bland våra kunder finns små och medelstora företag, börsnoterade bolag och skolor. Varumärkena vi jobbar med är tunga: Samsung, HP, KonicaMinolta, Kyocera med flera. Nu hoppas vi få välkomna dig, sociala och idrottsintresserade säljar-ess, till vårt starka team!

Om tjänsten som Säljare
Är du en streetsmart vinnarskalle av rang? Nice! Som Säljare hos oss får du stor nytta av det – plocka därtill fram ditt inre driv och ditt lösningsorienterade tänk så är vi i hamn. Med ett eget säljdistrikt som är ditt att så och skörda, ansvarar du för hela säljprocessen och levererar skräddarsydda lösningar för det moderna kontoret. Vi på Offitech är nämligen proffs på tjänster kopplade till utskrifter, scanners, dokumenthantering och konferensutrustning – essentiella inslag i varje företagsmiljö. (Nyfiken på våra tjänster? Läs mer här!) Ditt intresse för teknik gör dig till en trovärdig och peppad säljare – och en expert på att veta vad kunden behöver, innan de ens vet det själva.
Med behovsanalysen som din trogna följeslagare tar du fram effektiva förslag på hur kunden kan underlätta den dagliga verksamheten och spara både tid, pengar och utrymme.

För dig blir det en win-win-affär som du verkligen går igång på! Vidare erbjuder du dina kunder finansieringslösningar, service-supportavtal samt utbildningar.
Vi söker dig som…
… är ett socialt geni. Idrott är en av dina passioner i livet och det har format dig till den du är idag – må hända en sämre förlorare, men definitivt en riktigt bra vinnare! Du har lätt för att ta till dig teknik och går igång på att förstå hur saker och ting fungerar, på riktigt. Ständigt letar du efter förbättring och har en stark vilja att utvecklas, både när det gäller sport och jobb.

Våra önskemål till dig:
• Du har gärna jobbat som säljare i några år
• Har en förståelse för, och intresse av, teknik

Vad Offitech erbjuder dig
Här, på Norra Stationsgatan 49, kommer du välkomnas med öppna armar av dina (potentiellt) nya kollegor. Vi är ett glatt gäng som tillsammans skapar en stimulerande miljö med möjlighet att utvecklas. Du har kommit helt rätt om du vill vara med i ett växande bolag med höga framtidsambitioner.

Klicka dig vidare och ansök redan idag!
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + provision

Skicka in din ansökan och CV till: jobb@offitech.se