Tekniker med IT kunskaper till Offitech Stockholm

Ansök

Tekniker med IT kunskaper till Offitech Stockholm

Vill du vara spindeln i ett glatt team och få använda din kreativa sida och talang för IT?

Vi effektiviserar företagens behov av IT-relaterade dokumentlösningar med marknadens hetaste varumärken inom digital dokumenthantering och informationsteknik. Utöver vårt breda produktsortiment av kända fabrikat erbjuder vi kunderna finansieringslösningar, service- supportavtal samt utbildningar.

Vi behöver dig som kan hantera installation, underhåll och support ute hos våra kunder. Du kommer vara en av våra nyckelpersoner inom företaget där ditt ansvar i huvudsak avser våra mjukvaror och IT-system samt våra displaylösningar och konferenssystem. Till viss del innefattar det även våra kontorsmaskiner. Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter då du kommer vara delaktig i utveckling och upptagning av vår IT-satsning. Du kommer att driva utvecklingen och leda vår IT och mjukvaruavdelning framåt.

Blir du extra glad när du får jobba med teknik?

Vi ser att du har ett brinnande intresse för teknik och gillar att arbeta självständigt med problemlösning. Vi jobbar med produkter från ett flertal olika mjukvaruleverantörer samt maskiner från bla. Konica Minolta, Naschuatec, HP och Samsung. Erfarenhet från branschen eller liknande produktområden är meriterande men inget krav då vi och våra leverantörer hjälper dig med branschutbildning.

Är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande?

Vi ser att du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och motiveras av utveckling och att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi ser att du är social och serviceminded precis som oss. Det är viktigt både inför våra interna event och till kunderna då tjänsten innebär mycket kundkontakt.

Med tjänstebil, dynamisk miljö och god sammanhållning på kontoret gör vi din vardag lite bättre!

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Offitech och dess produkter. Vi har en god sammanhållning och gemenskap. Under året anordnar vi många event internt där vi tillsammans hittar på roliga saker. Vi gillar sport och erbjuder alla våra anställda friskvårdsavtal på Nordic Wellness samt bra pensionsavtal & sjukförsäkring.

Tjänsten med placering i Stockholm är på heltid och arbetstiden är måndag till fredag 8-17.

Med tjänstebilen kommer B körkort som ett krav.

Sista ansökningsdag 2019-08-31

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande intervjuer, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.