Servicetekniker med datakunskaper, Stockholm

Ansök

Vill du vara spindeln i ett glatt team och få använda din kreativa sida?

Vi behöver dig som idag kanske arbetar som servicetekniker och kan hantera installation, underhåll och support ute hos våra kunder men vill arbeta mer åt IT och mjukvarusupport.

Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter då du kommer vara delaktig i utveckling och upptagning av vår IT-satsning.

Vi effektiviserar företagens behov av dokumentlösningar med marknadens hetaste varumärken inom digital dokumenthantering och informationsteknik. Våra huvudsysslor är allt från skrivare, displaylösningar, konferenssystem till mjukvaror och IT.

Utöver vårt breda produktsortiment av kända fabrikat erbjuder vi kunderna finansieringslösningar, service-, supportavtal samt utbildningar.

 

Blir du extra glad när du får jobba med teknik?

Vi ser att du har ett brinnande intresse för teknik och gillar att arbeta självständigt med problemlösning. Vi jobbar med produkter från ett flertal olika mjukvaruleverantörer samt maskiner från bla. Konica Minolta, Naschuatec, HP och Samsung. Erfarenhet från branschen eller liknande produktområden är meriterande men inget krav då vi och våra leverantörer hjälper dig med branschutbildning.

 

Är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande?

Vi ser att du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och motiveras av utveckling och att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi ser att du är social och serviceminded precis som oss. Det är viktigt både inför våra interna event och till kunderna då tjänsten innebär mycket kundkontakt.

 

Med tjänstebil, dynamisk miljö och god sammanhållning på kontoret gör vi din vardag lite bättre!

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Offitech och dess produkter. Vi har en god sammanhållning och gemenskap. Under året anordnar vi många event internt där vi tillsammans hittar på roliga saker. Vi gillar sport och erbjuder alla våra anställda friskvårdsavtal på Nordic Wellness samt bra pensionsavtal & sjukförsäkring.

Tjänsten med placering i Stockholm är på heltid och arbetstiden är måndag till fredag 8-17.

Med tjänstebilen kommer B körkort som ett krav.

Skicka ditt CV och Personliga brev till jobb@offitech.se 

 

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av lösningar för dokumenthantering. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland kunderna. Vi är mitt inne i en spännande tillväxtfas och söker därför fler duktiga medarbetare.