Säljare KalmarGlädje, Gemenskap och Ansvar
Vi utökar nu vår säljavdelning i Småland för att bearbeta norra delen av Kalmar län.
Vårt kontor är placerat i Kalmar men utgångspunkt kan variera.

Drivs du av att bygga och bevara långsiktiga kundrelationer?
Har du en bakgrund inom B2B försäljning?
Då kan rollen som Kundutvecklare hos oss på Offitech vara något för dig!

ARBETSBESKRIVNING
Hos oss kommer du kunna planera din arbetsdag och skapa långsiktiga kundrelationer. I din arbetsroll bygger du själv upp en egen kundstock och vårdar samarbetet med kunderna på ditt distrikt. Du ansvarar själv över hela affärsprocessen från att boka första mötet, demonstrera lösningar till att förhandla och skriva avtal.

Du utvecklar befintliga kunder så väl som bearbeta nya inom skrivarlösningar, IT-tjänster, konferens och digitalisering för det moderna kontoret.

KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, ha ett stort intresse för försäljning, vara målmedveten, strukturerad samt gilla att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi arbetar för en jämställd arbetsplats som idag är väldigt mansdominerad.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag till fredag 8:00-17:00. B-körkort krävs.

HOS OSS
Hos oss kommer du till en arbetsplats där alla har nära till skratt!
Vi trivs när vi är på jobbet och brinner för Offitech och dess produkter. Vi har en god sammanhållning och gemenskap. Under året anordnar vi flera event internt där vi tillsammans hittar på roliga saker. Vi gillar sport och erbjuder alla våra anställda friskvårdsavtal på Nordic Wellness samt bra pensionsavtal & sjukförsäkring.

ANSÖKAN
Skicka Ansökan och CV till jobb@offitech.se
Ange Kundutvecklare Kalmar i ämnesraden.

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande intervjuer.

 

 Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av IT-lösningar för dokumenthantering. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland våra kunder.