Säljare Göteborg

Är du en vinnarskalle? Med högt driv & glatt humör? Vill du bli framgångsrik inom försäljning?

Offitech växer och satsar!
Därför söker vi fler affärsinriktade företagssäljare till vårt huvudkontor i Göteborg. Vi jobbar med att effektivisera företags behov av IT-relaterade dokumentlösningar.

Slit, ansvar och glädje
Om du är Säljare, har ett brinnande intresse för försäljning och vill vidareutvecklas, då skall du söka denna utmanande tjänst! Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för försäljningen av marknadens hetaste varumärken inom digital dokumenthantering och informationsteknik till företag. Du blir ansvarig för hela säljprocessen där vi skräddarsyr lösningar för det moderna kontoret. Utöver vårt breda produktsortiment av kända fabrikat erbjuder du kunderna finansieringslösningar, service- supportavtal samt utbildningar.
Hos oss kommer du kunna planera din egen arbetsdag och få skapa långsiktiga kundrelationer. I din arbetsroll bygger du själv upp en egen kundstock och vårdar samarbetet med kunderna på ditt distrikt. Du ansvarar själv över hela affärsprocessen från att boka första mötet, demonstrera lösningar till att förhandla och skriva avtal.

En arbetsplats där alla har nära till skratt
Vi är nytänkande och letar efter likasinnade karaktärer! Vi söker dig med förmågan att utföra ett energiskt och systematiskt försäljningsarbete självständigt. Dig med gediget service intresse och ett brett leende på läpparna. Du är lika skicklig på att se detaljer som utgör helhetsperspektivet som att förstå och se dina kunder. Din drivkraft och ödmjuka förhållningssätt är det som kommer göra dig till vår nästa stjärna! Du med försäljning och telefonvana har ett litet försprång men vi vet att du med stark vilja och drivkraft kan komma lika långt!

VIll du vara en del av ett starkt och framgångsrikt team?

Om du vill utvecklas med spännande arbetsuppgifter i ett företag som växer så är Offitech något för dig. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling och mycket bra förtjänstmöjligheter. Om du har viljan att lyckas och arbeta seriöst ska vi se till att du får chansen till en professionell och personlig utveckling i ett starkt och framgångsrikt team. Du får ett eget säljdistrikt som du ansvarar för och skall förvalta på bästa sätt. Det finns goda möjligheter att klättra internt och vi har tävlingar som pågår kontinuerligt. Det ska vara roligt på jobbet! Vi står för all teknisk utrustning så som dator, telefon m.m.

I ditt personliga brev vill vi gärna veta om du har tidigare erfarenheter inom försäljning & telefonvana eller vilka erfarenheter som berikar dig i arbetslivet.

Tjänsten med placering på vårt huvudkontor i Göteborg är på heltid och arbetstiden är måndag till fredag 8-17.

Tjänstebil erbjuds. B körkort är ett krav.

Skicka ansökan och CV till salj@offitech.se

Märk ansökan medSäljare Göteborg