Säljare AV teknik och videokommunikation – Göteborg

Offitech växer och satsar!

Vi söker dig som har god kompetens inom området AV och Videokommunikation. Du ansvar för att etablera och utveckla erbjudanden inom affärsområdet AV/Video. Du ansvarar även för att förvalta och utveckla paketerade tjänster inom området. I tjänsten ingår dagliga kontakter med kunder, leverantörer och installatörer.

Offitech söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning där du har ansvar för hela säljprocessen från att boka första mötet, presentera lösningar till att förhandla och skriva avtal så väl som att stötta och utveckla befintliga kunder inom affärsområdet.

Då du har ansvar för affärsområdet har du även en viktig roll genom att stötta Offitechs copy/printsäljare när deras befintliga kunder söker lösningar inom affärsområdet AV/Video. Dessa affärer görs och premieras tillsammans.

För att lyckas krävs att du kan ta ett stort eget ansvar samt att du är strukturerad och planerar ditt arbete självständigt då försäljningsprocesserna ofta är unika och komplexa. Du kommer även att agera projektledare vid driftsättning/installation. Du behöver kunna driva affärsområdet på samtliga plan från försäljning till implementation. Att hålla sig uppdaterat inom området gällande nya tekniker och produkter är en viktig pusselbit för att förenkla din vardag och underlättas genom att du redan har, eller snabbt kan bygga upp, ett stort kontaktnät av leverantörer inom branschen.

Vidare bör du kunna lyssna av kundens faktiska behov och därefter vara kommunikativ och pedagogisk. Du ska vara bekväm med att presentera och demonstrera lösningar för kunder samt då och då hålla i mindre events inom affärsområdet, både internt och externt.

Viktiga kunskaper

Goda kunskaper inom AV-teknik

Tidigare erfarenhet av Traditionell Videoplattform så väl som MS Teams Videoplattform

Tidigare erfarenhet av Digital Signage

Goda kunskaper inom nätverk/IT

Microsoft 365

Kunna uttrycka dig väl på engelska i tal och skrift

Ta eget ansvar och eget initiativ

Känsla för hög kvalitet och god service

 

Tjänsten med placering i Göteborg är på heltid och vid fast anställning erbjuds tjänstebil.
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till jobb@offitech.se
Då vi genomför intervjuer löpande kan tjänsten komma att tillsättas tidigare

 

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland våra kunder.