Kundtjänstmedarbetare Göteborg

Glädje, Gemenskap och Ansvar

Vi utökar nu vår kundtjänst i Mölndal och söker dig som gillar att ge bra service till våra kunder och vara ansiktet utåt!
Du är driven och tycker om samarbete likväl som att arbeta självständigt. Du kommer att ha mycket både interna och externa kontakter, vilket ställer krav på att Du trivs i en sådan miljö.

 

ARBETSBESKRIVNING
Du kommer att svara i telefon och hantera inkommande mail från våra kunder under våra öppettider 8:00-17:00 med lunchstängt 12:00-13:00. Du kommer att ansvara för att registrera serviceärenden och koordinera våra servicetekniker samt lägga order i vårt affärssystem. Du kommer även ta emot besökare samt i övrigt hjälpa till med förekommande arbetsuppgifter inom administrationen.

 

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst och administration, men inget krav. Som person är du utåtriktad, ansvarstagande, strukturerad, stresstålig och positiv. Du är en administratör och trivs att arbeta på kontor där det ibland kan vara högt tempo. Du vill arbeta i en fartfylld och produktiv miljö med positiva och duktiga medarbetare. Det är viktigt att du brinner för att ge ett gott bemötande till våra kunder och har dessa i fokus.

För att klara arbetet krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift. Arbetet kräver goda datakunskaper.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag till fredag 8:00-17:00.

HOS OSS

Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Offitech och dess produkter. Vi har en god sammanhållning och gemenskap. Under året anordnar vi många event internt där vi tillsammans hittar på roliga saker. Vi gillar sport och erbjuder alla våra anställda friskvårdsavtal på Nordic Wellness samt bra pensionsavtal & sjukförsäkring.

ANSÖKAN

Skicka ansökan och CV till jobb@offitech.se och ange Kundtjänst i ämnesraden.

Kontaktperson: Maria Lindfors, 031-746 82 20

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande intervjuer.

 

 

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland våra kunder.