IT-Konsult – Göteborg

Vi söker IT-Konsult till Offitech i Göteborg

Offitech är i en stark tillväxtfas inom IT och vi expanderar detta affärsområde löpande, vi söker därför fler medarbetare som genom sin kunskap och personlighet vill vara med på denna spännande resa mot framtiden.

Vi arbetar i en kreativ och dynamisk miljö tillsammans med kollegor som brinner för Offitech och dess produkter. Vi har en god sammanhållning och gemenskap. Under året anordnar vi många event internt där vi tillsammans hittar på roliga saker. Vi gillar när våra anställda mår bra och erbjuder alla våra anställda friskvårdsavtal på Nordic Wellness samt bra pensionsavtal & sjukförsäkring.

Som IT-Konsult på Offitech kommer du att arbeta med att hjälpa våra kunder med en rad olika IT-relaterade problem. Du kommer att behöva nyttja dina breda kunskaper till allt ifrån hur man använder M365 på bästa sätt till att behöva lösa problem gällande nätverk och server. Kort och gott förväntas du använda din kunskap till att hjälpa våra kunder med de flesta av sina dagliga utmaningar inom IT. Då ditt uppdrag kommer att bestå i att jobba nära våra kunder krävs en servicemedvetenhet och en vilja att ta ansvar för att problem blir lösta. Du kommer också att behöva förstå våra kunders verksamhet för att kunna föreslå rätt tekniska lösningar och på detta sätt skapa kundnytta.

Du kommer att jobba nära dina kollegor inom affärsområdet IT och i nära anslutning till våra leverantörer som bidrar till att skapa en stabil och trygg plattform, både vad gäller det rent driftstekniska men också i fråga om att söka stöd och fördjupade kunskaper inom olika specialistområden.

Som IT-konsult hos Offitech kommer du att: 

  • Agera bollplank och problemlösare inom M365
  • Arbeta med felsökning och åtgärd inom Klient, server och nätverk
  • Arbeta tillsammans med våra leverantörer och kollegor för att tillgodose våra kunders behov
  • Arbeta i ett bolag med en stark framåtanda och tillväxt bestående av engagerade medarbetare

Som IT-konsult hos oss vill vi att du: 

  • Har goda kunskaper gällande praktisk tillämpning inom M365
  • Har en bred kunskap och är villig att anta olika utmaningar gällande våra kunders IT-miljöer
  • Har några års relevant erfarenhet från liknande uppdrag
  • Är serviceinriktad och gillar att arbeta nära våra kunder
  • Hantera Svenska och Engelska i både tal och skrift
  • Har körkort

 

Tjänsten med placering i Göteborg är på heltid och vid fast anställning erbjuds tjänstebil.

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till jobb@offitech.se
Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa av Daniel Geft, 031-746 82 12, daniel.geft@offitech.se

Vi vill ha din ansökan senast 2022-04-01
Då vi genomför intervjuer löpande kan tjänsten komma att tillsättas tidigare

Offitech grundades 1990 och har under åren varit en stark leverantör av it-lösningar för dokumenthantering. Bolaget är märkesoberoende och har idag ett flertal lokala kontor i Sverige. Offitech har en stor kundbas där merparten är små och medelstora företag men det finns även börsnoterade bolag och skolor bland våra kunder.