Företagssäljare IT till Kalmar

 
Är du en vinnarskalle? Med högt driv & glatt humör? Vill du bli framgångsrik inom försäljning?

 

Offitech växer och satsar!

Därför söker vi fler affärsinriktade företagssäljare till vårt kontor i Kalmar. Vi jobbar med att effektivisera företagens behov av IT- och dokumentlösningar. Nu söker vi en ny stjärna till vårt team i sydostregionen med erfarenhet av IT-försäljning.

Slit, ansvar och glädje

Om du är Säljare, har ett brinnande intresse för försäljning och vill vidareutvecklas, då skall du söka denna utmanande tjänst! Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för försäljningen av morgondagens IT-lösningar till företag. Du blir ansvarig för hela säljprocessen där vi skräddarsyr lösningar för det moderna kontoret. Utöver vårt breda produktsortiment av kända fabrikat erbjuder du kunderna finansieringslösningar, service- och supportavtal samt utbildningar.

Hos oss kommer du kunna planera din egen arbetsdag och få skapa långsiktiga kundrelationer. I din arbetsroll bygger du själv upp en egen kundstock och vårdar samarbetet med kunderna på ditt distrikt. Du ansvarar själv över hela affärsprocessen från att boka första mötet, presentera lösningar till att förhandla och skriva avtal.

En arbetsplats där alla har nära till skratt

Vi är nytänkande och letar efter likasinnade karaktärer! Vi söker dig med förmågan att utföra ett energiskt och systematiskt försäljningsarbete självständigt. Dig med gediget serviceintresse och ett brett leende på läpparna. Du är lika skicklig på att se detaljer som utgör helhetsperspektivet som att förstå och se dina kunder. Din drivkraft och ödmjuka förhållningssätt är det som kommer göra dig till vår nästa stjärna! Du med försäljning inom IT har ett litet försprång men vi vet att du med stark vilja och drivkraft kan komma lika långt!

Sugen på personlig utveckling?

Om du vill utvecklas med spännande arbetsuppgifter i ett företag som växer så är Offitech något för dig. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling och mycket bra förtjänstmöjligheter. Om du har viljan att lyckas och arbeta seriöst ska vi se till att du får chansen till en professionell och personlig utveckling i ett starkt och framgångsrikt team. Du får ett eget säljdistrikt som du ansvarar för och skall förvalta på bästa sätt. Det finns goda möjligheter att klättra internt och vi har säljresor & tävlingar som pågår kontinuerligt. Det ska vara roligt på jobbet! Vi står för all teknisk utrustning så som dator, telefon m.m. och ser även att tjänstebil är nödvändigt för alla våra säljare.

I ditt personliga brev vill vi gärna veta om du har tidigare erfarenheter inom försäljning eller vilka erfarenheter som berikar dig i arbetslivet.

Skicka ansökan och CV till jobb@offitech.se, märk ditt mail med ”IT-säljare Kalmar”

Frågor gällande tjänsten besvaras av Fredrik Petersson, 0480-75 85 61